I_x_X_x_l,eTTe,MYTHOLOGIC,BlaCkCan_71,Ode,ododo,Nuker_Staff,zidan41,Benkei,xXFiraristXx,XYAZZYX,fenelkultur3,schekiil,EsEnTePeLi07,SiYaH,XXqXX,iNCluSiVe,_Slayer_Tr_, Tr_Can,DARKENCIL_TR,
bunların hepsi benim charlarım....
Hepsi Benim
· 32 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
ne yapam hayırlı olsun
Kız Hepsi Senin Mi??
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Kız Hepsi Senin Mi??
yarısını kasaptan yarısını mavada kasmıs
hicbirini duymadim ama genede masallah ne diyim
arkadas kafayi yedi galba Very Happy
maşallah sana ayrı bi server açmak lazım Cool
T
ThaM1Phicm
⭐ 19y
Ne nan bunlar her kasması zor geldiginde ezik char mı açtın Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
xXfiraristXx çok yaratıcı bi isimmiş benzersiz valla headbang2ft9
o charlar bende olcaktı varya : Mr. Green Mr. Green Mr. Green
C
caspiansea20
⭐ 19y
Bu Biraz kafayı yemiş sanırım. Cafede gördügü oyunları yazmış gibi. sahiplenmiş bide ayıptır ya böle eziklik olmaz değilmi ama tam bir lolsün sen Very Happy:D:D
hepsi 10-20 lvl arası:D Mr. Green
Bu Biraz kafayı yemiş sanırım. Cafede gördügü oyunları yazmış gibi. sahiplenmiş bide ayıptır ya böle eziklik olmaz değilmi ama tam bir lolsün sen Very Happy:D:D
+1903v Twisted Evil
şimdi client sız bot kullananlar bir başlayacak char larının isimlerini yazmaya ....
fhgfhg , dasf_uty falan die devam edecek binlerce Very Happy
fhgfhg , dasf_uty falan die devam edecek binlerce Very Happy
saten ortalık asdf ci adam kaynıyo keşke gene bi genel temizleme yapsalar (yani banlasalar)
oha nasıl yaptın bunları ben bi tane char açabildim anca way be konu açın nasıl char açılır die Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green
I_x_X_x_l,eTTe,MYTHOLOGIC,BlaCkCan_71,Ode,ododo,Nuker_Staff,zidan41,Benkei,xXFiraristXx,XYAZZYX,fenelkultur3,schekiil,EsEnTePeLi07,SiYaH,XXqXX,iNCluSiVe,_Slayer_Tr_, Tr_Can,DARKENCIL_TR,
Berbat nickler ansiklopedisi..
Berbat nickler ansiklopedisi..
pısssss sss ıssss Laughing
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
Twisted Evil zaten I_x_X_x_I hacklendi dierleride senn deil (Bence) xD bide onlar_Rap4eVeR_ guıldındeki adamlar Mr. Green Mr. Green
darkencıl değil darkangel Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap