Başlıkta belirttiğim gibi hepimiz toplanıp bir oyun oynasak fena olmaz 😆
Ben şuan DayZ,League Of Legends te takılıyorum 💃
Hepimiz toplanıp bir oyun oynasak ya ?
· 19 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Temet Nosce
⭐ 17y
Şuan Dayz'a girişesim var acayip ancak YGS var. disapprove disapprove
Yalnız topluca oyuna başlamak için herkeste TS olması lazım, kulaklık mikforon falan. Eğer bir işe başlayacaksak, adımızı layık bir şekilde ve profesyonel olmalıyız.
Special thx to FlexiLol iyidir 😄
LoL iyidir ts de var zaten 😄
lol candır
world of tanks oynuyorum ben 😄

Bu konu uzayacak yine çözüm bulanamayıp extraloob'un tozlu raflarında bir başkası hortlatana kadar kalacak 😄
@Clochard
Hacım karar senin ama bence bulaşma
@Lenneth
Hacım artık mic+kulaklık en az 10 TL ye alabiliyorsun tabiki almaya gücü olmayan arkadaşlar olabilir onlarada yardımcı olmaya çalışırım.TS yide hallediriz zaten.
- O zaman şuanda birlikte lol oynayalım Nick : Xrosower ekleyin.
Hacım karar senin ama bence bulaşma
@Lenneth
Hacım artık mic+kulaklık en az 10 TL ye alabiliyorsun tabiki almaya gücü olmayan arkadaşlar olabilir onlarada yardımcı olmaya çalışırım.TS yide hallediriz zaten.
- O zaman şuanda birlikte lol oynayalım Nick : Xrosower ekleyin.
MineZ oynayalım 🤝 😆 Minecraft feat DayZ tarzı bir oyun 😄
Uzun bir aradan sonra bende bir online oyuna başlamayı düşünüyordum.Ekipçe oynayacaksak bende varım. 👍
Ben LoL de takım kurma taraftarıyım varsa böyle bi fikri olanlar toplaşalım. LoL oynayanlar ve oynamak isteyenler için didim
Sro ya Devam Bence 😎
Point Blank aleminin en sosyete TS'sinde lol odası ayarlayabilirim 😜
MineZ oynayalım 🤝 😆 Minecraft feat DayZ tarzı bir oyun :D
Nasıl bişey o kardeşim minecraft varsa varım 😄
Skype varken neden ts? o değil lolde nick verenler neden server yazmıyor? Kafamda deli sorular makara: makara: makara:
west frityus skype frityus ben frityus
west frityus skype frityus ben frityus
ekledim hacım 😆
Skype varken neden ts? o değil lolde nick verenler neden server yazmıyor? Kafamda deli sorular makara: makara: makara:
Türkiye - Xrosower
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap