Icerige atla
Extraloob

Hemsta - Bas Tha Git

· 10 Yanıt · 3.1K görüntüleme
X
Xperyon OP ⭐ 15y
10 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Söyleyecek milyonlarca şey var, ama sadece bir iki cümle kuracağım. Hacım rap anlayışın ne bilmiyorum fakat bunu rap ya da hiphop olarak dinliyorsan vah ki ne vah haline.. 🍿
Special thx to Flexi
F
frityus ⭐ 17y
Beğenmedim be bro
X
Xperyon OP ⭐ 15y
Söyleyecek milyonlarca şey var, ama sadece bir iki cümle kuracağım. Hacım rap anlayışın ne bilmiyorum fakat bunu rap ya da hiphop olarak dinliyorsan vah ki ne vah haline.. 🍿

Rap çoğu kişinin tanımına göre ritimdir bizimkiler işi bilmiyordur.Benim tanımıma göre ise rap diğer ülkelerin çoğunun yaptığı gibi sırf ritim ama içinde birton saçma sapan söz bu değildir.Hemstayı tanıdığım için biliyorum türkiyenin en iyi rapçilerinden bunu rahatlıkla söyleyebilirim hatta son 1,5 yılda müthiş yükselişte. 🍺
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Rap çoğu kişinin tanımına göre ritimdir bizimkiler işi bilmiyordur.Benim tanımıma göre ise rap diğer ülkelerin çoğunun yaptığı gibi sırf ritim ama içinde birton saçma sapan söz bu değildir.Hemstayı tanıdığım için biliyorum türkiyenin en iyi rapçilerinden bunu rahatlıkla söyleyebilirim hatta son 1,5 yılda müthiş yükselişte. 🍺

Olduuuuu iyi geceleeeeer 👋

Spoiler
makara: makara: makara: makara: makara: makara: 🙏
Special thx to Flexi
X
Xperyon OP ⭐ 15y

Olduuuuu iyi geceleeeeer 👋

Spoiler
makara: makara: makara: makara: makara: makara: 🙏

Tamam hacı hiçbirşey demiyorum Sokrat ve keişan iyi okey asrın rapçileri hatta makara: makara:
F
frityus ⭐ 17y
Türkiyenin en iyileri=PMC
(Cezayı falan saymıyorum zaten)
M
repçi ne la sizi müzik tanrıları 😄 rep ne la 😄 😄
F
frityus ⭐ 17y
repçi ne la sizi müzik tanrıları 😄 rep ne la 😄 :D

Mert kaybol buradan
M
repçi ne la sizi müzik tanrıları 😄 rep ne la 😄 :D