Icerige atla
Extraloob

help

· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme
A
Assue OP ⭐ 15y
You exceeded the maximum allowed number of login attempts. In addition to your username and password you now also have to solve the CAPTCHA below.

sbotta bu hatayı alıyorum ne olabilir
10 Yanıt
A
altanyunus ⭐ 19y
sbotun izin verilen maksimum oturum açma sayısına ulaşmışsın. sanırım ya fazla char açtın yada 1 botu 2 ayrı pc de açma hakkını geçmişsin
2 den fazla pc de açılmıyor biliyorsun böyle bri sorunun var.
The47
The47 ⭐ 18y
sbotun izin verilen maksimum oturum açma sayısına ulaşmışsın. sanırım ya fazla char açtın yada 1 botu 2 ayrı pc de açma hakkını geçmişsin
2 den fazla pc de açılmıyor biliyorsun böyle bri sorunun var.

hayır, hardware limit diye bişey göremedim ben?

You exceeded the maximum allowed number of login attempts. In addition to your username and password you now also have to solve the CAPTCHA below.

sbotta bu hatayı alıyorum ne olabilir

maksimum giriş denemesine ulaşmışsınız. Şimdi giriş yapabilmek için aşagıdaki resimli kodu çözmeniz gerekiyor
A
Assue OP ⭐ 15y
evet onu çözdüm

You have specified an incorrect password. Please check your password and try again. If you continue to have problems please contact the Board Administrator.

şimdide bunu alıyorum
The47
The47 ⭐ 18y
yanlış password deniyorsunuz..
A
Assue OP ⭐ 15y
hayır passapord doğru hatta kayıtlıydı hala sarı olarak gözüküyor ama açılmıyor
The47
The47 ⭐ 18y
capslocku kontrol edip tekrar yazmayı deneyin?
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Gebere jackson 😉
A
Assue OP ⭐ 15y
yok olmuyor ama bir ortak vardı bide id pw msnye kayıtlıydı yani msnden onaylamadan değişmez bence o yapmış olamaz
A
apoo58 ⭐ 16y
yok olmuyor ama bir ortak vardı bide id pw msnye kayıtlıydı yani msnden onaylamadan değişmez bence o yapmış olamaz

kanka seviyosan git konuş bence

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: