Bitiş anı 😞
- Resim Silinmiş.
Ve yenisi xD
- Resim Silinmiş.
Görevde bilene 110 Yazıyor :)))
Hedef 110 ^^ ™
· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
ohannes ne kdr para yatırdın bro bu çara
kafayı yemek üzereyim glavie char 3 tane nova item var deli itemler var char halen 102 lvl o.O
ohannes ne kdr para yatırdın bro bu çara
Aynn yha her gördüğüm de diyorum ki keşke benimde böyle bir çarım olsa... 😁
kafayı yemek üzereyim glavie char 3 tane nova item var deli itemler var char halen 102 lvl o.O
Hahaha Glave Glave Glave NoB karekter yapılandırma , aynı lw de alamadığım glave yok (xbowum)
Hahaha Glave Glave Glave NoB karekter yapılandırma , aynı lw de alamadığım glave yok (xbowum)
Glavie. 😉
saolun beyler
ps: 100 lwlde 250 tl almıstım ^^
ps: 100 lwlde 250 tl almıstım ^^
milkybar a item gitmiş XD
Glavie. ;)
Glaive ^^
ps : glavie'nin bir anlamı yoktur. Doğrusu Glaive. 👍
ps2 : sorry for double post xd
sende sergilesen artık charını cok merak ediyorum 😈
bunlar hep zenginlikten kaynaklanıyor 😜
saolun beyler nasıl sergileyim charımı söyle 😄
H
HeartLess*X
⭐ 19y
sende sergilesen artık charını cok merak ediyorum 😈
Hadi hayırlısı bir an önce 110 ol:)
Ben gördüm itemlerin bazılarını ne durumda olduklarını çok bomba deli geliyor 😁
Avrupa charın gücü diyelim 8'li EU pt ile diğer CHİNSE pt lerin arasında çok fark var.
pls delete man 😊
neyse bu adam beni öldürecek diyecek birşey bulamıyom artık demon manyağı dombiq nese:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Presiz 105 Hedef 110 :) Herkez Kasarak 110 Olur Ben Takasla 110 olacam :P OneMiNuTeS -- 110 Wiz Bard- Skilller 110 ff - Dress + rare S SenseiSro 110 CAP Free Silk 110 LVL START !! 110 lv s devılli 3 bag spear 7 leng weapon 7 set leng 2 7 leng acc 110 pet uygun fıyata verılecek sadece ciddi alıcılar yazsın