Icerige atla
Extraloob

Heçbek

· 27 Yanıt · 17K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Geçen hafta bir diğer kuzene 0 araba aldık Hyundai i20 (ben alma diye yalvarsam da hiçbirimiz dinletemedik tospaya aldı walla) neyse geçen gün araç geldi gittik aracı aldık ruhsatı aldık ve bir de ne göreyim TDK sen büyüksün paşam 😱 summer5:

- Resim Silinmiş.
koskoca TDK Hatchback olan bir yazıyı HEÇBEK olarak Türkçe'mize katmış ya daha sitede kimse Türkçe konuşun demesin herşey serbest bu memlekette çıldırmama az kaldı tangalı hatunum nerede 😆 nese: biggrint1 summer4:
27 Yanıt
X
xcorelli ⭐ 18y
summer4: [horny21 makara: 😁
T
yapacak bişey yok 😄
Heç-bek'lemiyordum böyle birşey xD
L
Leiche ⭐ 16y
Arabamın ilk hali

Son hali : 1senede topladım.20bin liram gitti ama degdi. Antalyada her hafta sonu yarışlara katılıyorum.
A
Apollon ⭐ 18y
Geçen hafta bir diğer kuzene 0 araba aldık Hyundai i20 (ben alma diye yalvarsam da hiçbirimiz dinletemedik tospaya aldı walla) neyse geçen gün araç geldi gittik aracı aldık ruhsatı aldık ve bir de ne göreyim TDK sen büyüksün paşam 😱 summer5:

- Resim Silinmiş.
koskoca TDK Hatchback olan bir yazıyı HEÇBEK olarak Türkçe'mize katmış ya daha sitede kimse Türkçe konuşun demesin herşey serbest bu memlekette çıldırmama az kaldı tangalı hatunum nerede 😆 nese: biggrint1 summer4:

sadnessla1 daral:
C
Chrysler ⭐ 16y
Arabamın ilk hali
Spoiler

Son hali : 1senede topladım.20bin liram gitti ama degdi. Antalyada her hafta sonu yarışlara katılıyorum.

hadi canım summer3:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yapacak bişey yok 😄
Heç-bek'lemiyordum böyle birşey xD

güzel olmuş 🙏
F
favretto ⭐ 16y
ohoho bunu yazana plaket vermek gerenk..
_
Arabamın ilk hali
Spoiler

hadi canım summer3:

İlkinde plaka gayet normal ortada modifiyeli'de kapalı hmm 🕵️
E
exotic ⭐ 18y
okunuşunu yazıyolar bazı kelimelerin.
E
Extrowe ⭐ 16y
😆 diyebildim sadece.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

+mop. 🤔
U
Uprising ⭐ 19y
Arabamın ilk hali

vay canına müthiş araba olmuş nasıl yaptın bunu.
ps: daral:
E
Explosive ⭐ 17y
Arabamın ilk hali

Photoshopla eklenmiş bir resim 😊
Bkz. arka sağ lastik ile sol lastik arasında renk farkı var hadi onda geçtim boyut farkı var 😊 biri geniş biri dar ve rengi soluk 😊
A
Adith ⭐ 18y
eekd1 sadnessla1
Advance
Advance ⭐ 18y
Arabamın ilk hali

Spoiler

Bkz. arka sağ lastik ile sol lastik arasında renk farkı var hadi onda geçtim boyut farkı var 😊 biri geniş biri dar ve rengi soluk :)

ilk resimlerde de plaka var modifiyelide plaka kapatılmış 😆
E
Explosive ⭐ 17y
Arabamın ilk hali

Spoiler

Bkz. arka sağ lastik ile sol lastik arasında renk farkı var hadi onda geçtim boyut farkı var 😊 biri geniş biri dar ve rengi soluk :)

ilk resimlerde de plaka var modifiyelide plaka kapatılmış 😆

Bide diyorki 20 bin TL harcadım yarışlara katılıyorum puhahahaha 😁 😁 😁
L
Lemus ⭐ 18y
Arabamın ilk hali
Spoiler

hadi canım summer3:

İlkinde plaka gayet normal ortada modifiyeli'de kapalı hmm 🕵️

Her Zaman Şahin ❤️
A
Addicted ⭐ 19y
Senin arabadan cok öbür arkadasın yaptıgı modifiye ilgi görmüş baba büyüksün 🙏
Bizde daha ilk okula gidioruz anlamadım zaten 😆

Buda benim arabanın ilk hali:

Buda modifiyeli hali 26765 bin tl harcadım 😆

🙏 🙏
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y