Bu sene Gaziantep Tıp Fakültesi Türkçe Tıp'ı kazandım. Biliyorsunuz kalmazsak 6 sene zaten. Türkçe olmasına rağmen bir de hazırlık koymuşlar. Muafiyet sınavı girdiğim en zor ingilizce sınavıydı şuana kadar yine de 6-7 puan eksik aldım ve hazırlığa kaldım. Zaten en az 6 sene olan tıp 7 sene oldu biraz moralim bozuldu açıkcası. Hazırlığın bir avantajı bir kazancı var mı yoksa boş boş gezip zaman öldürüp 1 senemiz boşa mı gidicek?
Hazırlık okuma hakkında
· 11 Yanıt · 873 görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
1 senen boşan gidicek 😊
Hazırlıkta ögrendigin ingilizce sana hiç bi fayda saglamıo kalıcı bilgi degil unutuluyor :):)
Hazırlıkta ögrendigin ingilizce sana hiç bi fayda saglamıo kalıcı bilgi degil unutuluyor :):)
1 senen boşan gidicek 😊
🙄 🙄
1 senen boşan gidicek 😊
Saçmalıyorsun her üniversitedeki verilen ingilizce seviyesi aynı olmaz benim bölümüm ingilizce ki kime sorduysam kesin git öğreniyorsun diyor yada insanın seviyesiyle alakalı birşeydir bi yerden sonra almıyor dolayısıyla unutuluyor heralde.
@ZikywaL
Daha iyi okuman hele de acilde bir yabancı geldiğinde ayrıcalığın farklığın olur anlaşabilirsen diğerlerinin önüne geçebilirsin 😊
Eger ingilizcen iyi olsaydı gecerdinki gecememısın tahminim orta derece bi inglizcen var ki bu cok kötü orta derece bildigin inglizcenide daha kötü olma durumu var çünki 0 dan what is your nameden başladıkları ıcın bildiginide unutuyo insan ama yinede senin elinde 😊
1 senen boşan gidicek 😊
Saçmalıyorsun her üniversitedeki verilen ingilizce seviyesi aynı olmaz benim bölümüm ingilizce ki kime sorduysam kesin git öğreniyorsun diyor yada insanın seviyesiyle alakalı birşeydir bi yerden sonra almıyor dolayısıyla unutuluyor heralde.
@ZikywaL
Daha iyi okuman hele de acilde bir yabancı geldiğinde ayrıcalığın farklığın olur anlaşabilirsen diğerlerinin önüne geçebilirsin :)
Bizim üniversitede hazırlık istege baglı 😊
İsteyerek okuyan herkes suan pişman boşu bosuna bi yılımızı kaybettik diyolar:)
İngilizceyi en iyi kurs a giderek ögrenirsin Hazırlıkta ögretilen iniglizce ile pek konusabilecegini sanmıyorum dogru düzgün
1 sene boyunca dil öğretiyorlar. Bunun yanında yurt dışına gitme gibi ihtimalin de vardır. Kesinlikle öğrenmeye bak sen. Böyle düşünürsen zaten öğrenemezsin. He ben öğrenip ne yapııcam diyen biriysen. Hiç kasma bence.
hazırlıktan ingilizce öğrendim diyen yalan söyler. intermediate sonuna kadar gelip bırakacaklar 1 senede ne ingilizcesi git onun yerine bir kursa en azından sene kaybetmeden adam gibi eğitim alırsın hazırlık okumayan arkadaş hazırlığı önemli birşey zanneder. Hazırlığı sadece bir sene yatmak istiyorum diyenler okusun ingilizce öğrenmek istiyorsanız başka yollar arayın 😊
Not : sizin üniversitenin hazırlığını bitiren bir arkadaşım var nefretle anıyor o boşa geçen yılı ayrıca onun bölümüde ingilizceydi düşün daha 😄
Not : sizin üniversitenin hazırlığını bitiren bir arkadaşım var nefretle anıyor o boşa geçen yılı ayrıca onun bölümüde ingilizceydi düşün daha 😄
X
XBosstarix
⭐ 18y
Ne yani ben odtü inşaat bölümünü kazandım lise ingilizcem var hazırlık okusam da ingilizce öğrenemiceksem (!) onbinlerce odtülü ve diğer üniversiteliler başka yerden mi öğrendi yani
Ne yani ben odtü inşaat bölümünü kazandım lise ingilizcem var hazırlık okusam da ingilizce öğrenemiceksem (!) onbinlerce odtülü ve diğer üniversiteliler başka yerden mi öğrendi yani
Evet istersen okumakta özgürsün sen okumamışsın konuşuyorsun ben hazırlığı iyi denilen bir ünide okudum konuşuyorum karar senindir dostum istersen oku.
İnsanları bişeyler öğrenmeye iten şey merak ve hevestir zorla dayatılan bir şeyi herkes öğrenemez. Şuan ben ingilizce öğrenmeye hevesliyim ama okul okurken en nefret ettiğim şeydi ingilizce çünkü sıkıntıdan ibaretti. Haftada 24 saat ingilizce dersi veriyolardı her ders ölüm gibiydi. Zaten onca dersin yükü varken anlamadığımız ingilizce dersinden nefret eder hale gelmiştik.
Şuan ise yapacak başka bir işim olmadığı için ve dünya bu dili konuştuğu için ingilizce öğrenme hevesin var 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap