- Resim Silinmiş.
APB için başlattığım dev rehberim vardı. Bu gün google da dolaşırken bi bakıyım dedim sitede mod yapmışlar ve hala en hit konu 😄 APB denilince RecLast çıkıyor ne güzel oynamadığımız bi oyunda bile böyle başarı almak gibisi yok.
This İs a RecLast !
Hayatınızda bukadar Teşekkür Aldınızmı? ^^
· 20 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
bende başlığı görünce teşekkür belgesi sandım 😆
gerçekten oyunlara ilgin büyük bu konu da çok başarılısın tebrikler alkis:
Teşekkürler hacım 😊 Evet bu çokaz oynayıp rehber açtığım bi oyundu sadece şimdi herkes apb manyağı sanıyo beni halbuki bıraktım oynamıyorum 😄
@Advence
Aldınızmı dedim gördünüzmü demedim o_O
@Advence
Aldınızmı dedim gördünüzmü demedim o_O
Chernobyl ile birlikte yayınladığımı düşünürsen dosyaları evet benim adım yazmıyor ama aldım yani 😜
ps:Advance.
ps2:Bu arada attığn resim teşekkür eden üyeler değil konuyu görüntüleyen üyeler olarak görünüyor.
ps:Advance.
ps2:Bu arada attığn resim teşekkür eden üyeler değil konuyu görüntüleyen üyeler olarak görünüyor.
bende başlığı görünce teşekkür belgesi sandım 😆
+1
Special thx to FlexiAdın yazsın o halde hacım ^^ Konu görüntüleme ve teşekkür. bak istersen ^^
sonuç olarak ikinizde şuan bu forumda mesaj yazıyorsunuz. elinizdeki mouse u yavaşça bırakın ve uzaklaşın..
Bende baktım konuya , 18 kişi teşekkür etmiş ve konuyu yararlı buluyorum demiş.Senin gösterdiğin konuyu görüntüleyenler.Zaten sitenin toplam üye sayısı 3k 😊
epic fail 😆

nası arkadaş ya ben bitane bölüm gördüm teşekkür olarak farklı yerdemiyiz?
nası arkadaş ya ben bitane bölüm gördüm teşekkür olarak farklı yerdemiyiz?

Aynı forumdamıyız hocam? Bi yanlış var 😉
apbturk.com değil mi ?
orayada açmıştım ama değil ^^
hacım linkte apbturk.com yazıyor.konu sayısı ikisindede 209 , apbturk.com'daki konuya girince görüntülenme sayısını 589 olarak gösteriyor yani senin koyduğun resimdekinden 1 fazla.Çok merak ettim bu kadar benzerlik varken senin konunun linki ne ?
fail -.-*
link ver bro anlaşalım
http://www.apbturk.com/apb-kullanim-kla ... mli-7.html
http://www.apbturk.com/apb-kullanim-kla ... mli-7.html

hacım linkte apbturk.com yazıyor.konu sayısı ikisindede 209 , apbturk.com'daki konuya girince görüntülenme sayısını 589 olarak gösteriyor yani senin koyduğun resimdekinden 1 fazla.Çok merak ettim bu kadar benzerlik varken senin konunun linki ne ?
Fail olduğunu kabul et bence artık.
bencede artık büyük bir fail'di dalga geçmeye gerek yok çoğu insanın başına gelebilir dalgınlık diyelim 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap