Arkadaşlar Bu Resmi dün Ong partisinde çektim Hiç bişe diyemiyorum içimden sövmekten başka bişe geçmiyo Ve bukişinin bulunduğu Guildde Türk arkadaşlar var malesef
ismine Dikkat
http://img529.imageshack.us/img529/3756/salak2kn9.jpg
Bi İnsan Bukadar küstah ve saygısz olur
· 30 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
Banned.
Haysiyetsiz Başka bişe değil Hadi türkleri sevmiyosun Din inanç konusunu neden oyuna alet ediyosun anlamıyorum
Onn Ben xD Anladınz artıq...
_
__Thieves__
⭐ 19y
töbe töbe ... :S
L
LegendTurks
⭐ 18y
Allah belasını versin böylelerinin...
Up Up Alexander Serverindekiler Bu guildin ne b..k olduğunu anlasınlar
Allah inancı yoktur yapar .
S
spacesman111
⭐ 18y
o gavurlar allah korkusunu bilmıolar serefsizler allah hepsinin belasını versin öbür dünyada inş Cennetin C sini girmesınler ki ben onlarla aynı yerde durmam xD
_
_JanissarY_
⭐ 18y
Ben o ısmı yazanın ....
X
xxxD4xxxfero
⭐ 18y
Bakın İşte Yine Küfür ediyonuz ya adam akıllı şeyler söyleyin küfür edip de elinize ne geçsin.Allah o ismi yazanın belasını vercektir eminim yada bir ceza ama küfür ederseniz sizde günaha girersiniz.
Allah rahatsız olmuyor demek ki adam oyunda ve herkes gibi oyununu oynuyor. Allah rahatsız oluyorsa kendi ilgilenir. Yapacak gücü mü yok?
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
Allah rahatsız olmuyor demek ki adam oyunda ve herkes gibi oyununu oynuyor. Allah rahatsız oluyorsa kendi ilgilenir. Yapacak gücü mü yok?
en az onun kadar yanılıyorsun. buraya kendisi isteyerek müdahalede bulunmaz çünkü burası bir sınav mekanı. yazılıda kaç hoca gelip sen sınav olurken seni dövdü ve bu doğru olandı?
F
FREDoOM_TR
⭐ 19y
ALLAH'ın gücü Kuskusuzdur..Ancak o Terbiyesizinde o tur bi isimle oyun oynaması normalmi?
ßilmiyormu ki ALLAH vardır ßilmiyormuki Cezasını bulacak ßilmiyormuki Hepimizi ALLAH Yarattı???
ALLAH'ın ismiyle (Haşa Haşa) Oyun Oynamak Katiyen Kabul edilemez Birsey ve Cok Ahlaksız Bir Haraket
Ve ßiz Muslumanlara Resmen Hakarettir...Arkadas o adam kendi capında haraketler yapıyor ancak haraketleri sınırı gordugumuz gibi asıyor..ßu terbiyesize Tabikide hic birsey yapamayız anca kufur ederek Gunaha gireriz (bir arkadasımız soyledi)Bu yuzden daha fazla Gunaha girmeden ßen o Ahlaksızı ALLAH'a Havale Ediyorum
Herkese iyi Forumlar....
S
spacesman111
⭐ 18y
yaw töbe töbe saftirik şeyler yamayın allah onları ellemez ama öbür dünyada ...
İnsanları imanı konusanda verdigi kararlar bizi ilgilendirmez.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
belkıde kotulemek ıcın degıldır bıraz da madolyonun obur yuzune bakın bı oyunda bıle metazfızıksel grandnamelerı fln cok kullanyrz bızde takıntı olmus
F
FREDoOM_TR
⭐ 19y
ßu isin iyilemesi kotulemesi yok kardesim ALLAH ın ismini ondan baskası kullanamaz ...
O iş ahirette hacım.. 😉
ben onun taaaa.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap