Belki biliyorsunuzdur...
Ben Askeri liseye gitmek istiyordum hemde herşeyden çok istiyordum
Gözlerim 0 değilmiş arkadaşlar Tüm umutlar,hayaller hepsi bitti
Hayallerim Yıkıldı
· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Olsun Kardes Sende Askere Gidince Yükselirsin..
L
LoveForLife
⭐ 18y
Geçmiş olsun.Hayatında askeri liseye gitmekten daha güzel fırsatlar çıkacaktır karşına.
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Herşeyde bir hayır vardır.
Şu anda üzgün olabilirsin ama ilerde iyiki gitmemişim diyeceksindir 👍 . Askeri lise gerçekten zor bir yer , 4. sınıftan terk çok arkadaşım var malesef 😞.Ama bu senin seçiminde sadece seni rahatlatmak için söylüyorum,Askeri lisede geçirdiğin çabaya ve emeğe çok daha güzel ve iyi bir yere gelip çok daha kaliteli bir meslek edinebilirsin bunu unutma derim 👍
bende gözlerden kaybettim şansımı öss de deniyeceğim. olmadı sözleşmeli subay olurum[orda göze bakmıyorlar]
askeri lise hiç bir şey değil sadece Türkiyedeki Elite beyin takımını eriten kamp.
iyiki gitmemişim diceksin ileride :
iyiki gitmemişim diceksin ileride :
Saolun.
ben dayanabileceğimi düşündüm zor koşullara ayreten hep bardağın boş kısma bakmışsınız + yönleride var
gözleri 0 olan var mı onu merak ediyorum :S
ben dayanabileceğimi düşündüm zor koşullara ayreten hep bardağın boş kısma bakmışsınız + yönleride var
gözleri 0 olan var mı onu merak ediyorum :S
He işte bir hayır vardır. 😉
bak hacım sen şimdi en kısa yoldan yapabileceğin şekilde vakit kaybetmeden "ALS" ye başvuru yapıyosun 2 tane arkadaşım var benim 1.'si Maltepe de küçükken 1 trafik kazası geçirdi 1 kezde evde kaza geçirdi 0,75' gözlük taktı ama lazer diye bişey var canım yada zaten dikkat etmemişler onda fazla emin ol,hırslı ol 😉
lazer de kabul etmiyorlar ve kitapçıkta en küçük bi kusur olmaması gerek diyor göz dışında herşeyim tutuyor ztn :/ hem tercihimi değiştirdim
1.deniz
2.kara
3.hava
1.deniz
2.kara
3.hava
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap