Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar şu ana kadar hayatımda 40+ char kasmadım kendi emeğimle oyuna 1 kuruş para harcamadım 😊 elime bir yerden geçen ezik bir charı takas ede ede buralara kadar geldim şuan imzamdaki char var elimde 😊 her zaman farklı olmayı sevmişimdir ve şimdi yine farkımı ortaya koymak için çok farklı bir build deniyicem ne olur bilmiyorum 😊 ama deniyicem sizden soracağım güzel sitemiz daha çok nerede takılıyor nerede ortam var 😊 bir server önerin bana 😊
Hayalimdeki charı kasıcam :)
· 8 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Benim bildiğim suan sitedekiler Caspianda ^^ Yeni build istiyorsanda Wizz/Warlock - Bow/Glavie/Fire Olabilir .. Blade/Glaive/Force olabilir ^^
blade/Glavie/force çok güldüm imbuesiz chara +30 set diz yine birşeye yaramaz 😊
blade/Glavie/force çok güldüm imbuesiz chara +30 set diz yine birşeye yaramaz :)
Onu unutmuşum la ^^ İmbue .. Kafa gidik bu aralar valla SROdada Alexe ışınlancam pc bana bakıyor ben pc dalıyorum ^^ 😆 😆
blade/Glavie/force çok güldüm imbuesiz chara +30 set diz yine birşeye yaramaz :)
Onu unutmuşum la ^^ İmbue .. Kafa gidik bu aralar valla SROdada Alexe ışınlancam pc bana bakıyor ben pc dalıyorum ^^ 😆 😆
summer7: summer7: 🤤
İnt bow = Light/ force/ pacheon . 😎
C
CherryBrandy
⭐ 18y
İnt bow = Light/ force/ pacheon . 8)
int bow ve cold olmayacak öyle mi ? surprised1
İnt bow = Light/ force/ pacheon . 8)
int bow ve cold olmayacak öyle mi ? surprised1
Kb atar durursun 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
ßeyLer ßen üye oLuyorum Charı Acıorum Oyundan atıo charı merhaba arkadaş Ceres Thief atlı charı satn almış bulnmaktayım Charın geçmişini charı satın alıp oyuna girdikten sonra gördüm inanmayan resime baksın Mr.Tony charı calınmıştır . Oku WTS 127 CH CHAR- (Fırsat Charı) Açiklamayi oku.! 104-105 Lwl Eu Parti Charı