Icerige atla
Extraloob

Hayalimdeki charı kasıcam :)

· 8 Yanıt · 2.8K görüntüleme
W
Wrestler OP ⭐ 19y
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar şu ana kadar hayatımda 40+ char kasmadım kendi emeğimle oyuna 1 kuruş para harcamadım 😊 elime bir yerden geçen ezik bir charı takas ede ede buralara kadar geldim şuan imzamdaki char var elimde 😊 her zaman farklı olmayı sevmişimdir ve şimdi yine farkımı ortaya koymak için çok farklı bir build deniyicem ne olur bilmiyorum 😊 ama deniyicem sizden soracağım güzel sitemiz daha çok nerede takılıyor nerede ortam var 😊 bir server önerin bana 😊
8 Yanıt
S
SeaLPower ⭐ 16y
Benim bildiğim suan sitedekiler Caspianda ^^ Yeni build istiyorsanda Wizz/Warlock - Bow/Glavie/Fire Olabilir .. Blade/Glaive/Force olabilir ^^
W
Wrestler OP ⭐ 19y
blade/Glavie/force çok güldüm imbuesiz chara +30 set diz yine birşeye yaramaz 😊
S
SeaLPower ⭐ 16y
blade/Glavie/force çok güldüm imbuesiz chara +30 set diz yine birşeye yaramaz :)

Onu unutmuşum la ^^ İmbue .. Kafa gidik bu aralar valla SROdada Alexe ışınlancam pc bana bakıyor ben pc dalıyorum ^^ 😆 😆
W
Wrestler OP ⭐ 19y
blade/Glavie/force çok güldüm imbuesiz chara +30 set diz yine birşeye yaramaz :)

Onu unutmuşum la ^^ İmbue .. Kafa gidik bu aralar valla SROdada Alexe ışınlancam pc bana bakıyor ben pc dalıyorum ^^ 😆 😆

summer7: summer7: 🤤
D
Dark Zone ⭐ 16y
İnt bow = Light/ force/ pacheon . 😎
C
İnt bow = Light/ force/ pacheon . 8)

int bow ve cold olmayacak öyle mi ? surprised1
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
İnt bow = Light/ force/ pacheon . 8)

int bow ve cold olmayacak öyle mi ? surprised1

Kb atar durursun 😆