arkadaslar herkes burda havalansın mesela üstteki
üye bizim bmw miz var dedi.alttakide oda bişi mi bizim son model bmw miz var dedi...gibisinden ama havalanın havalanın... Mr. Green
Mesela Ben Bill Gates'in Varisiyim. Ve Dünyanın En Güzel Kadınına Sahibim:D Mr. Green
Havalanma Oyunu...
· 47 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
47 Yanıt
Ben Ronaldinho'nun sağ bacağıyım. Razz Twisted Evil
Sronun en sunLi chari benim Twisted Evil
Babam dünyanın en zengin adamı! Twisted Evil
benim bir seyim var iste seyim anLa burdan meLikin tam pcsine kadar uzar uahuhauehuehuheuea Mr. Green
oda bıse mı benım kı dunyanın etrafında 3 tur atıo
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Benim PC'imde 800 Terabyte ram var. PC daha düğmeye basmadan açılmış oluyor. Mr. Green
Benim PC'imde 800 Terabyte ram var. PC daha düğmeye basmadan açılmış oluyor. Mr. Green
o da bi şey mi benim pc nin kasaya baktım mı açılıyor
lol
onun Pcsi yani benim eski pc ya 2 hafta önce cöpe attim 1 kuLlanmistim ici tozlandi attim
100k tb ram Li Pcmi yaptirttim özeL benim icin yaptiriLdi Pcmin üstünde bir DeLik var deLige Cola tenekesini koyuyorum orda buz dOLabi gibim oLuyor fanLar süper cok hizLi caLisir COla -10 derece oLur YazLAri iicecem böyLe artikin Mr. Green
benim pcnin fanları okadr hızlıki evdeki halıları uçuruyor bazenleri ev yıkılacak die korkuyoruz
R
RollsRoyce
⭐ 19y
benim PHilk bozan kişiyim
benim bilgisayarımda bi tus var basıyosun kahve koyabilecegin bi yer cıkıyo sizin varmı Very Happy Twisted Evil
G
GooD_D3wiL
⭐ 19y
benim bilgisayarımda bi tus var basıyosun kahve koyabilecegin bi yer cıkıyo sizin varmı Very Happy Twisted Evil
olmazmı benim pc dede bir tus var bastıgım an içimdeki sesi okuyor hangi yemegi istiyorsam şıpppp diye önüme koyuyor bende yiyorum Mr. Green Mr. Green
olmazmı benim pc dede bir tus var bastıgım an içimdeki sesi okuyor hangi yemegi istiyorsam şıpppp diye önüme koyuyor bende yiyorum Mr. Green Mr. Green
bende neden kilolusun diyorum böle
bixm wc bilgisayarlı gözüme bakrak büyük veya küçük edeceğimi anlıyor sizde varmı yaa Mr. Green
benim pcim bile yokki ıyyyy pc ne, ilkel insanlar sizi,telepatik yollarla internet dalgalarını yakalıyorum o şekilde internet vs kullanıyorum ben Twisted Evil
La Penny G.mod sun die artislik yapma dolarım haa Twisted Evil Laughing asdasfagahskg asd Laughing
[Havalanma oyunu ondan ya ciddiye alma Penny'cim mucX ]
[Havalanma oyunu ondan ya ciddiye alma Penny'cim mucX ]
benim pcim bile yokki ıyyyy pc ne, ilkel insanlar sizi,telepatik yollarla internet dalgalarını yakalıyorum o şekilde internet vs kullanıyorum ben Twisted Evil
oda biseymi yaw ilk atesi ben buldum hemde google den Twisted Evil
oda bişimi
çişim geldiğinde ben tuvalete değil tuvalet ayağıma geliyor Twisted Evil Mr. Green
çişim geldiğinde ben tuvalete değil tuvalet ayağıma geliyor Twisted Evil Mr. Green
Puhaha oNlarda Bişeymi Benim Pc Gidiyo Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap