Arkadaşlar biliyorum konu ile ilgili çok konuşuldu çok tartışıldı ama ben hala çözüme ulaşamadım.Saatte en az 5-6 kere ????? hatası alıyorum yapmadıgım sey kalmadı
Ekran kartını güncelledim
Direct X 9.0C yüklü değildi onu yükledim.
Pc ye format attım
Oyunu silip yükledim hala aynı
Ekran kartım 256 mb nvidia geforce 6200 LE ram ise 1 gb normalde silkroad için yeterli ama hala bu hatayı alıyorum nedir bunun çözümü.?
Merak ettiğim bu hatayı almadan rahatça oynayabilen arkadasla var mı?Varsa lütfen bana yardımcı olsunlar.
??????? Hatası
· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
bende hiç bölebi hata yok
sen teleport olurken mi bu hatyı alıosun
sen teleport olurken mi bu hatyı alıosun
Heryerde olabiliyor teleporta da oldu 1-2 kere ama genelde sehir içi ve kasarken.Aslında heryerde pvp kasma şehir yolda her yerde veriyor bu hatayı.Sistemiden mi kaynaklanıyor acaba bilmiyorum aslında donanım fena sayılmaz ama yinede bilmiyorum sorun nedir
Senin pc özellikleri nedir
Senin pc özellikleri nedir
Bu Sistem:
-Resim Silinmiş.
Bu Sürekli Aldığım Hata
-Resim Silinmiş.
Dediğim gibi 1 saat içinde belkide 6-7 defa alıyorum bu hatayı.
-Resim Silinmiş.
Bu Sürekli Aldığım Hata
-Resim Silinmiş.
Dediğim gibi 1 saat içinde belkide 6-7 defa alıyorum bu hatayı.
Snn pc özelliklerin baya ii Wink bende almıorum bole bi hata Exclamation ..Hatayı bılıorum fakat butun çözüm yollarını yapmışsın Confused dicem bsı kalmmamıs
Anlamadıgım bısı war bu hatayı veren pc lerın özellıkleri cok üstün oluo hep ne zaman sürklı boyle bı hata yıyen pc olsa özellıklerı cok ustun oluo annamadım gıttı Confused
Anlamadıgım bısı war bu hatayı veren pc lerın özellıkleri cok üstün oluo hep ne zaman sürklı boyle bı hata yıyen pc olsa özellıklerı cok ustun oluo annamadım gıttı Confused
Ah hocam ah bir bilsem bende anlamadım
yo hata pc den kaynaklanıyor n0 eyaparsan yap düzelmiyor 1 hafta sonra tekrar oluyor boş ver aldırma kahvekeyfi Cool
dur bakalım modlar ne dicek kesin wardır bildikleri Wink
yo hata pc den kaynaklanıyor n0 eyaparsan yap düzelmiyor 1 hafta sonra tekrar oluyor boş ver aldırma kahvekeyfi Cool
adam dakka başı aynı hatayı yıyo nasıl aldırmasın Very Happy
Bot varken ?????????? hata yoktu direk masaüstü atıyordu bottan kaynaklanıyor sandım.Botu kaldırdım sonra ????? çıkmaya başladı pc yenı formatlandı ekran kartı guncellendı oyun yenı yüklendi pc daha 4-5 aylık bu oyun başımıza daha neler açacak bilmiyorum valla
artık siz bilirsiniz ben çok şey yaptım ama düzeltemedim kahvekeyfi
Bende de Oluyor Ama Katlanıyoruz
Bnmki katlanılır cinstten değil şehir içinde hotanda 5 dk da bir atıyor avlanırkende atma süresi değişiyor bazen 10 bazen 20 dk şehir içi yogunluktan kaynaklanıyor sanırım 512 mb ekran kartı 2 gb ram takmayı düşünüyorum ama sonuç yine aynı olursa bir sürü masraf olacak ona yanıyorum yok mu arkadaslar bu işin çözümü ?
Bende Öyle Olmuyor.
Kafasına Eserse..
Olduğu Zaman Solda ki Soru İşaretlerinew Tıklıyorum.
Sonra Makinayı Yeniden Başlatıyorum Oluyor.
Kafasına Eserse..
Olduğu Zaman Solda ki Soru İşaretlerinew Tıklıyorum.
Sonra Makinayı Yeniden Başlatıyorum Oluyor.
Bendede AMD Athlon 3200 XP+ Ati Radeon 9550 512 var ama bana bazen oluyor o hata ..
Bendede AMD Athlon 3200 XP+ Ati Radeon 9550 512 var ama bana bazen oluyor o hata ..
Aynen Ati Radeon 9550 512 war bende cok az rastlıorum o hataya Wink
En iyisi performans artırmak sanırım Rolling Eyes 2 gb ram ve 512 ekran kartı alayım bakalım ne olacak umarım boşa masraf etmeyiz .Yoksa işin çözülür bir yeri kalmamış bugun bütün gün bakımdaydı pc adam birşey bulamadık diyor ne ekran kartında ne fanda ne de başka bir parçada herşey çalısıyor diyor güncellemelerde tamam sorun ne anlamadım çok gıcık birşey Idea bakalım yarın son bir bakım daha yapacaklar olmazsa performans artıracam.Oyun çok kastıgı zaman pc ye reset bile artırıyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap