ya sadece bana dalanlara dalıo oda 1 skill kullanıyor sonra dalmıo :S kacıo hep:d cözum pLs
Hata
· 18 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
skill bölümünü düzenleyememişsin bir ss atarmısın bakalım.
1.buff yerine veya atack skill i yerine yanlış bir skill koymuş olabilirsin.
2.eventin verdiği moving speed scroll ile aynı anda bot menüsündeki buff yerine grass walk serilerinden birini koymuş olabilirsin moving speed scroll ile aynı anda grass walk serisinden bir koşmayı kullanamazsın bot hata verir.
2.eventin verdiği moving speed scroll ile aynı anda bot menüsündeki buff yerine grass walk serilerinden birini koymuş olabilirsin moving speed scroll ile aynı anda grass walk serisinden bir koşmayı kullanamazsın bot hata verir.
tamam simdide sehirden kasma yerine gitmior:D alışveriş yapıor hep retun basıor :S ss gelio hemen
Ss geLdi - Resim Silinmiş.
scriptlerde y ve x ikiside 0 dır ondan return çeker durmadan scriptleri iyi ayarla
ya hep return basıo anlamadım atcının önunde:s
yalnış bir skill koymussum ama simdide retunbasıo beta 4 u kullanıyorum
scriptlerde y ve x ikiside 0 dır ondan return çeker durmadan scriptleri iyi ayarla
dediklerimi uygularsan sorunun geçer 👍
hic 0-0 yok yani hepsi kordinat
o zaman bir şeyleri eksik alıyor. en iyisi oyundan çık gir save setting start training de bir izle gene return çekerse haber ver 😉
bir tane sharamların Scripts atarmısınız? yada link verirmisin oyundanda cıktım girdim denedim onuda
elimde yok şu anda townda stop training save settings de sonra traning place bölümde start recort var ona tıkla istediğin kasma yerine hiç takılmadan git istediğin yere gelince stop record de aşağıda scirpt save oraya kayıt et ondan sonra yukarıdada choose scipt tende kayıt ettiğin yeri geç save settings start traininge tıkla eksiksiz kasar ve town a gidince alışveriş yapar kasma yerine gider
oldu hacim sağolasın cok sağol
oldu hacim sağolasın cok sağol
önemli deil
d
ya gene sorun cıktı
ya gene sorun cıktı
söylersen yardımcı olmaya çalışırım 👍
O
oOyamakasiOo
⭐ 18y
ya adım ayarı 0 mı kontrol et yoksa bot dalmaz hiç birisine
Yanıt yazmak için giriş yapın.