Icerige atla
Extraloob

Hata

· 18 Yanıt · 2.3K görüntüleme
_
_Hexe OP ⭐ 19y
ya sadece bana dalanlara dalıo oda 1 skill kullanıyor sonra dalmıo :S kacıo hep:d cözum pLs
18 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
skill bölümünü düzenleyememişsin bir ss atarmısın bakalım.
M
McCappy ⭐ 18y
1.buff yerine veya atack skill i yerine yanlış bir skill koymuş olabilirsin.
2.eventin verdiği moving speed scroll ile aynı anda bot menüsündeki buff yerine grass walk serilerinden birini koymuş olabilirsin moving speed scroll ile aynı anda grass walk serisinden bir koşmayı kullanamazsın bot hata verir.
_
_Hexe OP ⭐ 19y
tamam simdide sehirden kasma yerine gitmior:D alışveriş yapıor hep retun basıor :S ss gelio hemen
_
_Hexe OP ⭐ 19y
Ss geLdi - Resim Silinmiş.
M
McCappy ⭐ 18y
scriptlerde y ve x ikiside 0 dır ondan return çeker durmadan scriptleri iyi ayarla
_
_Hexe OP ⭐ 19y
ya hep return basıo anlamadım atcının önunde:s
M
McCappy ⭐ 18y
yalnış bir skill koymussum ama simdide retunbasıo beta 4 u kullanıyorum

scriptlerde y ve x ikiside 0 dır ondan return çeker durmadan scriptleri iyi ayarla
dediklerimi uygularsan sorunun geçer 👍
_
_Hexe OP ⭐ 19y
hic 0-0 yok yani hepsi kordinat
M
McCappy ⭐ 18y
o zaman bir şeyleri eksik alıyor. en iyisi oyundan çık gir save setting start training de bir izle gene return çekerse haber ver 😉
_
_Hexe OP ⭐ 19y
bir tane sharamların Scripts atarmısınız? yada link verirmisin oyundanda cıktım girdim denedim onuda
M
McCappy ⭐ 18y
elimde yok şu anda townda stop training save settings de sonra traning place bölümde start recort var ona tıkla istediğin kasma yerine hiç takılmadan git istediğin yere gelince stop record de aşağıda scirpt save oraya kayıt et ondan sonra yukarıdada choose scipt tende kayıt ettiğin yeri geç save settings start traininge tıkla eksiksiz kasar ve town a gidince alışveriş yapar kasma yerine gider
_
_Hexe OP ⭐ 19y
oldu hacim sağolasın cok sağol
M
McCappy ⭐ 18y
oldu hacim sağolasın cok sağol

önemli deil
_
_Hexe OP ⭐ 19y
d
_
_Hexe OP ⭐ 19y