S.A MİLLET DJ TuRşU HERCULESTEKİ BÜTÜN OYUNCULARA BAŞARILAR DİLER BENİM CHARIM VAR HERCULESTE VEDE GUİLDİMİZİN İSMİ HARAMİLER ŞU ANDA GUİLDİMİZ 3 LVL OLCAK ONDAN SİLKROADA SIK GİREN ARKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VAR GUİLDE KATILMAK İSTEYENLER PM ATSINLAR
HaRaMiLeR GuİlDiMiZ
· 17 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
K
kahpehayat
⭐ 19y
bu lvlde guılde fazla kişiyi toplayamazsın en azından öle düşünüyorum çünkü bu konuda deneyimliyim tabiki (önceden ) ama bşrlr inş umduğunu bulursun iyi memberlar bulursun bşrlrr extraokk
ID:_kahpehayat_
LvL:6x
Guıld:_CrTiCaL_
Buıld:pure STR glavie
Server:Hercules
ID:_kahpehayat_
LvL:6x
Guıld:_CrTiCaL_
Buıld:pure STR glavie
Server:Hercules
_
___CrAzY___
⭐ 19y
hade basarılar kardes..
BaşarıLar Kardeş..
Crazy Bu Arada İmzanı çaLıcam Mr. Green
Hoşuma Gitti:Pp Ama Daha GüzeL bi Yazı StiLLeri kuLLanıcam Yaşasın PhotoShop Mr. Green
Crazy Bu Arada İmzanı çaLıcam Mr. Green
Hoşuma Gitti:Pp Ama Daha GüzeL bi Yazı StiLLeri kuLLanıcam Yaşasın PhotoShop Mr. Green
DJ Turşu? Laughing
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
Başarılar
Ama Bende Fazla Adam tolplayamayacagınızı düşünüyorum headbang2ft9
Ama Bende Fazla Adam tolplayamayacagınızı düşünüyorum headbang2ft9
başarılar inş sende istedigini yapabilirsin extraokk
B
BlackMarshall
⭐ 19y
inş istediin gibi memberlar bulursun
L
LorD-PsYcHo
⭐ 19y
teşekkürler arkdaşlar ben kimim die soruyosanız cengizhanbasaranın (eskiüyeliğim) admin beni banlamadan öncekiüyeliğimdi bu yeni üyeliğim sağ olun aranızda charı olan varsa albilirim güzel guilddir matrak oluyo bizim guild geyik felan ypıoz süper oluyo extraokk Mr. Green
L
Lord_Rings
⭐ 19y
başarılar sıze zeustada HARAMILER guildi var sizle bağlantısı varmı
M
Mc Enjoy B
⭐ 19y
zeusta belki olabilir ama zannetmem belki görüp aynısını yapmışlardır
T
tolga_yigit
⭐ 19y
lan bizim OTTOMAN guildi sizinkisine bin takar lan parasını ödesek 3 lwl olcak hahahahahhaha
S.A MİLLET DJ TuRşU HERCULESTEKİ BÜTÜN OYUNCULARA BAŞARILAR DİLER BENİM CHARIM VAR HERCULESTE VEDE GUİLDİMİZİN İSMİ HARAMİLER ŞU ANDA GUİLDİMİZ 3 LVL OLCAK ONDAN SİLKROADA SIK GİREN ARKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VAR GUİLDE KATILMAK İSTEYENLER PM ATSINLAR
zuhaha Dj_TurŞu , Dj_Lahana xD
M
Mc Enjoy B
⭐ 19y
zuhaha Dj_TurŞu , Dj_Lahana xD
Dj KePçÜk Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
M
Mc Enjoy B
⭐ 19y
lan bizim OTTOMAN guildi sizinkisine bin takar lan parasını ödesek 3 lwl olcak hahahahahhaha
guildiniz 3 lvl olcak oranınız 124 paranız yok üstüne senin charın lvli 21 guildi kasma oranın 875 guilde faydandan fazla zararın var seni master neden atmıyosa şaşırıyorum
T
tolga_yigit
⭐ 19y
yoo bnim guilddeki oranım 1000 geçti vallaha bak
T
tolga_yigit
⭐ 19y
bn ballıyım olum bni atmazlar Very Happy Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap