Icerige atla
Extraloob

Happy Valentines Day 14 Şubat ^_~

· 33 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Happy Valentines Day 14 Şubat ^_~

http://www.extraloob.com ailesinin sewgililer gününü en içten dileklerimle kutlarım,
sewgilinize hediyeler almayı sakın unutmayın ucuz bile olsa 2-3 tane hediye alın örnek oje tanga kitap triosu tavsiyemdir Cool

Saygılarımla,
33 Yanıt
J
Javan ⭐ 19y
happy valentine day bro extrabeer
P
pfffffff ⭐ 19y
Hepinizin sevgililer gununu en icten dileklerimle kutlarim extrabeer

Sen neymisin be abii auvv santam
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hey bro i love u welcome and ty for post mucx.com mucX
P
pfffffff ⭐ 19y
Mr. Green Twisted Evil
R
ReAcTiVe ⭐ 19y
Sevgilim olsa alacamda maalesef... Crying or Very sad Embarassed Evil or Very Mad
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Sevgilim olsa alacamda maalesef... Crying or Very sad Embarassed Evil or Very Mad

ben anlamıyorum nasıl bir sewgili bulamıyorsunuz yazık cidden extraloob.com ailesinden olup sewgilisi olmayanları şiddetle kınıyorum yarın herkes kendisine bir hatun yapacak bu bir emirdir Twisted Evil Mr. Green extrabeer
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bu smiliesler bende kadrolu işçidir hacım rahat ol sen Twisted Evil Mr. Green extrabeer
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

ben anlamıyorum nasıl bir sewgili bulamıyorsunuz yazık cidden extraloob.com ailesinden olup sewgilisi olmayanları şiddetle kınıyorum yarın herkes kendisine bir hatun yapacak bu bir emirdir Twisted Evil Mr. Green extrabeer

Açılıp konuşabilsem olacakta açılamıyorum bi türlü... Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
saçmalama açılmak ne demek denize mi açılıyoruz yahu gideceksin hatunun masaya oturup güncel hayatını anlatacaksın bu sitede takılıyorum bu oyunu oynuyorum bu kitabı okuyorum bu filmi ve yönetmeni seviyorum taxim en sevdiğim semt kırkbeşlik en sevdiğim mekan diyeceksin baktın hatun bir konuya girdin hemen oradan bağlantı yapacak konuyu lastik gibi uzatacaksın bu kadar basit Cool
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

saçmalama açılmak ne demek denize mi açılıyoruz yahu gideceksin hatunun masaya oturup güncel hayatını anlatacaksın bu sitede takılıyorum bu oyunu oynuyorum bu kitabı okuyorum bu filmi ve yönetmeni seviyorum taxim en sevdiğim semt kırkbeşlik en sevdiğim mekan diyeceksin baktın hatun bir konuya girdin hemen oradan bağlantı yapacak konuyu lastik gibi uzatacaksın bu kadar basit Cool

Basit gibi Görünüyo ama olmuyo Okan abi kızın yanına gidince dilim tutuluyo konuşamıyorum... Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Rolling Eyes
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
abi yapacakların basit bir kağıda yaz ve kızın yanına gidip hepsini oku ezberinden hiç kasmaya gerek yok ta a ki kız sana soru sorana kadar ondan sonrası doğaçlama gidecek zati dene bak Wink
B
ben iki taneyi idare ediyodum şimdi biri bile kalmadı xD perde
C
Crumby_ ⭐ 19y
saol okan abi senin de ayrıca tüm www.extraloob.com ailesinin de sevgililer gününü kutlarım
E
EFendi ⭐ 19y
sevgililer günü kesin o zamanLarda ticari bir rant sağLamak için çıkarıLmış sırf zarar birgün Twisted Evil
S
screamadle ⭐ 19y
Where is my V-day pressie bro? =P
C
Clawless ⭐ 19y
Sevgilinin uzakta olması, sevgilisizlikten daha betermiş T_T
Neysem sevgililer gününüz kutlu olsun ^^
P
Pennywise ⭐ 19y
3 senedir ilk defa sevgililer gününü yanlız geçirecem bakalım nasılmış Mr. Green
stalebug
stalebug ⭐ 19y
herkesin s.günü kutlu olsun mucX
L
Liu ⭐ 19y
ahh be 2 gun once postalandık hediyede elimde patlamasın diye bi arkadaşa cüzi bir fiyattan kakaladım bu gün ü atlatak yarın buluruz birtane ben seygililer günümü sizinle geçirmekten mutluyum ama iki gün önce postalanmaktan mutsuzum Crying or Very sad
Ps: ayrıca açılamamak diye birşey yok sadece gördüğün beğendiğin kızı iyici gözetle o fark edecektir seni seni sonraki iş yanına derin bir nefes çekerek gitmek ve konuya girmektir hiç tanımadıklarında bile %90 işe yara he tanıyorsan iş daha matrak olur git konuş vehşice bir öpüş kondur ilk tepkisi biraz sert olur ama sonra sana döncektir emin ol Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: