Icerige atla
Extraloob

Happy New Year 2011 from Sapanca & Geyve

· 13 Yanıt · 1.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Happy New Year 2011 from Sapanca & Geyve

2011 yılında Geyve'deydim hemen ertesi günde Sapanca Natürköy'deydim 😎

13 Yanıt
W
Whisk ⭐ 16y
Süper resimler Okan abi. Her gittiğin yer de et ürünleri tüketmeyi ihmal etmiyorsun 😆
D
Dark Zone ⭐ 16y
Hırkanı yesinler 😎
M
Mirage ⭐ 19y
Süper resimler Okan abi. Her gittiğin yer de et ürünleri tüketmeyi ihmal etmiyorsun 😆

Sonra 6pack neden olmuyor diyor değil mi? 😜 😜 😜 😜 😜
J
mükkemmmel fotolar 😊 😘
W
Warrison1 ⭐ 16y
J
Journalist ⭐ 19y
Senin şu mangal partyleri beni bitiriyor dehşet canım çekti bro ya makara: 🤤

Happy new year 😘 ❤️ nese:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hırkanı yesinler 8)

üzerimde ki lacoste montu mu diyorsun yoksa onun altında ki polar levis'ı mı anlattın 😈 😆

normalde et tüketmeyi hiç sevmem sebze ağırlıklı beslenirim lakin tatil party eğlence zamanı sadece mangal takılırım 😎

Sonra 6pack neden olmuyor diyor değil mi? 😜 😜 😜 😜 :P

delisin bir 6pack var nisanda göreceksiniz 🍺
M
Mirage ⭐ 19y

Sonra 6pack neden olmuyor diyor değil mi? 😜 😜 😜 😜 :P

delisin bir 6pack var nisanda göreceksiniz 🍺

Hadi bakalım 😜
L
Leekage ⭐ 16y

😆 😆

Hırkanı yesinler 8)

😆 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yok hacım öyle böyle değil komple 6pack çıktı diyebilirim hatta tam abartmaya başladım nisan olmadan fotoları yayınlarım şubat mart gibi karın kaslarım çok güçlü ve şekilli oldular ^^
D
Dark Zone ⭐ 16y
Montmu o hırka gibi duruyor Locaste ama güzelmiş . 😎 😈
W
Whisk ⭐ 16y
yok hacım öyle böyle değil komple 6pack çıktı diyebilirim hatta tam abartmaya başladım nisan olmadan fotoları yayınlarım şubat mart gibi karın kaslarım çok güçlü ve şekilli oldular ^^

Bekliyoruz 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: