Icerige atla
Extraloob

hani serverlar boşalacaktı !

· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
joymax sözde herkesi banlıyordu 2009 ödülünü kapana kadar serverlar bomboştu buyurun L5 geldi hemen ardından serverlar full çekmeye başladı her taraf goldbot sırf balon bu joymax.

http://www.extraloob.com/v6/servercheck.php
14 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
Herşey köprüyü gecene kadar 😄
E
EliteTurk ⭐ 18y
Korean Silkroad gibi yapamicaklar bu oynadığımız silkroad ı önünü kesemiyorlar.. 👴
A
Addicted ⭐ 19y
ayrıca kendi kuyumuzu kendimiz kazdık hepimiz silkroad a oy verdik keske vermeseydik :DDD
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ayrıca kendi kuyumuzu kendimiz kazdık hepimiz silkroad a oy verdik keske vermeseydik :DDD

ben verdim walla seviyorum sro'yu 😘 😁
_
Üff bizim milletimiz para yatırmaya devam ettikçe durmucaklar daha fazla para almak için daha fazla goldbot sokucaklar.

Ps: Vampir gibiler iyice emiyolar milletin kanını yakında tüm sunucular botla dolucak bi tane premiumsuz adam göremicez 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Üff bizim milletimiz para yatırmaya devam ettikçe durmucaklar daha fazla para almak için daha fazla goldbot sokucaklar.

Ps: Vampir gibiler iyice emiyolar milletin kanını yakında tüm sunucular botla dolucak bi tane premiumsuz adam göremicez :D

gel wow'a geçelim 😈 😆
B
beyyz ⭐ 17y
hıkaye her taraf goldbot dw de bos bos duranlar bıle var...
B
black_gold ⭐ 19y
pre yok charımda pc 24 saat açık 3 günde 1giriyorum oyuna eskiden geceleri oyun boş olurdu şimdi ne sabah ne gece hiç bi zmn oyun boşalmıyo botla auto login yapıp deniyorum 3 günde 1 anca giriyor bi 5 6 saat kasıyorum ya dc yiyorum yada elektirik kesiliyo yo yada pc reset atıyo bu iyce b*ka sardı valla
C
Cryolite ⭐ 19y

kuyuyu gold alarak kazıyoruz, oy vererek değil 😉
A
Addicted ⭐ 19y

ben verdim walla seviyorum sro'yu 😘 😁

Sro yu bende sewiorumda onlarda parayı seviyo :DD 🤘
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Herşey köprüyü gecene kadar :D

İlk 3 e girene kadar Gold bota Bye derim ^
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı derim
I
IslamicCc ⭐ 19y
pre alacaksam sürekli sroda ne işim var 😊
onların oyunlarının farkındayız... bizde onlarla oynuyoruz o yuzden.
Q
Quattro ⭐ 19y
Bide ban olacaktı herkezi kaldıracaklardı aman 🍿 🍿 🍿

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: