Evet beyler hangi ülkenin kadınları çok hoşunuza gidiyor belden aşagıya konusmak yok 😈
Hangi Ülkenin Kadınlarından....
· 29 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
Global mob. en sondaki yeter bu kadarı kaldırırmısınız yanlıslıkla olduda 😳 😜
Brasil yazacaktımda çok fanatik olurdum ingiltere vazgeçilmez cidden ?!!!!!! ?!!!!!!.....
Brasil yazacaktımda çok fanatik olurdum ingiltere vazgeçilmez cidden ?!!!!!! ?!!!!!!.....
abi smaillerindende belli oluyo ingilterenin kadınlarını duyunca yerinde duramıyosun 😁 😈
abi smaillerindende belli oluyo ingilterenin kadınlarını duyunca yerinde duramıyosun 😁 😈
ihihihiii harbiden öyle içim çekiliyor sonbahardaki ağaç dalı gibi titriyorum 🎅
B
BrendiBelle
⭐ 18y
ben japon dedim çünkü;oranın erkeklerinin çoğunluğu böle ufak tefek,pısırık şeyler.ben japonyaya gitsem böle beni farklı bi erkek tipi olarak görürler ve japon kızlarının dikkatini çekerim en az 3-5hatunla evlenirim 😄 bundan dolayıda japon hatunları hoşuma gitmekte.benm için farklı bi cazibe taşıyolar 😄 😜
H
Heisenberg
⭐ 19y
Ruslar iyidir 😈 ?!!!!!!...
R
RoyalFlush
⭐ 19y
fransızlar iyi şiddetle ve şiddetle tavsiye ederim 😎
ihihihiii harbiden öyle içim çekiliyor sonbahardaki ağaç dalı gibi titriyorum 🎅
hehehe alemsin ya abi 😈 😁 😜
bana göre japon kıızları cunku yuzlerindeki o masumluluk en cok sevdiğim tiplerdendir.
bana göre japon kıızları cunku yuzlerindeki o masumluluk en cok sevdiğim tiplerdendir.
Russs 4ever 😎
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Japonlarrr,japonlarrr,japonlarrr 😄 herşeyin başı adamlar bi kere japon bi kzı alcan arkanı japonyaya dayıycan 😄 😜
Japonlarrr,japonlarrr,japonlarrr 😄 herşeyin başı adamlar bi kere japon bi kzı alcan arkanı japonyaya dayıycan 😄 :P
ben arkamı hiç kimseye dayamam hacım sen daya 😁 😈
Rus Kızı 😈 😈
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Japonlarrr,japonlarrr,japonlarrr 😄 herşeyin başı adamlar bi kere japon bi kzı alcan arkanı japonyaya dayıycan 😄 :P
ben arkamı hiç kimseye dayamam hacım sen daya 😁 😈
yok saol bende almayım sadece bi fikirdi.japonlara arkasını dayıyan gerisini alamaz 😈 😁
Türk kızlarından başka kız tanımam ve şuanda ilk Türk diyen benim :D
Japonlara guvenilmez Made in japan. maşallah herşeyi yapıyolar.
T
TitusPullo
⭐ 19y
😈 İtalyan hatunlardan asla vazgeçemem.
Tek kelime Japon 😎
tabikide RUSLAR
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap