Icerige atla
Extraloob

10 Derege de Hangi Tablet İçin Hangi Element Lazım...?

· 11 Yanıt · 2.6K görüntüleme
Q
Quattro OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
Q
Quattro OP ⭐ 19y
Bu tablodan bakışla fire 5 water7 ve earth 7 şimdiden depolamaya başlayın 👍
E
EmpaTi_ ⭐ 18y
Güzel paylaşım saol.
S
Bu tablodan bakışla fire 5 water7 ve earth 7 şimdiden depolamaya başlayın 👍
X
Xanthos ⭐ 19y
http://www.nivlam.com/tablet 😜

Ben 2 ay öncesinden Earth 7, Water 7 , Earth 5 , Water 5 stokladım. 15-20 bin adet 😎
piyasa ucuzken alacaksın,sonra piyasaya süreceksin 3-4 k'dan 👴
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
para stone'da diyorum halen çer çöp ile uğraşıyorsunuz pacificte avril-screamadle-surgeon mezarlıklarda yatarlardı sonradan anladılar ki iş stone bir başladılar stone üretmeye sonrasında zati şekil A nasıl kopuştalar çer çöp hikayeee 😄 😜
X
Xanthos ⭐ 19y
para stone'da diyorum halen çer çöp ile uğraşıyorsunuz pacificte avril-screamadle-surgeon mezarlıklarda yatarlardı sonradan anladılar ki iş stone bir başladılar stone üretmeye sonrasında zati şekil A nasıl kopuştalar çer çöp hikayeee 😄 :P
biz de onu diyoruz zati şimdiden str/int doldurmaya elemntim hazır diyorum. Tableti de 8li parti yaparaktan günlük 20şer adet düşürmeyi planladım.
2. bow charımı da aldım bugün. 100 patch gelene kadar 85+ yaparım. Xanti ile 8li parti,yanına 2-3 tane de arkadaşlardan topladım mı gelsin tabletler 😎 bakarsın 8li kasarken 10 dg soX düşer 🤤 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
anladım hacım seninde ev mezarlığın hemen yanında 😄

screamy - avril - surgeon'un yanında komşusunuz siz 😜
A
anibus ⭐ 18y
http://www.nivlam.com/tablet 😜

Ben 2 ay öncesinden Earth 7, Water 7 , Earth 5 , Water 5 stokladım. 15-20 bin adet 😎
piyasa ucuzken alacaksın,sonra piyasaya süreceksin 3-4 k'dan 👴

aynen 3-5-7d elementlerin alayı lasım olcak ama sanırım en fazla wind3 we wind5 fire3 fire5 lasım olcak 😄

str int ve steady pasmak için ... yani kral elementler bunlar 😄
T
güzle başlık olmuş teşekkürler şimdiden depolayalım 10 degree itemlerin lvlları kaç olcak onlarıda koysa biri çok iyi olcak meraklanmaya başladım
Q
Quattro OP ⭐ 19y
güzle başlık olmuş teşekkürler şimdiden depolayalım 10 degree itemlerin lvlları kaç olcak onlarıda koysa biri çok iyi olcak meraklanmaya başladım

Tsk ederim nivlam.com ogrenebilirsin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: