Icerige atla
Extraloob

Hangi Karakter?

· 10 Yanıt · 3.3K görüntüleme
Q
QuoteLife OP ⭐ 17y
Ben uzun bir aradan sonra tekrar iSro ya donuyorum.

Yeni bir character açmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.42 lvl'e kadar beni arkadaşım kasacak ama 42 den sonra hangi karakterle daha rahat kasarım characterimi? Atağı da defansı da ortalama bir şeyler olsun istiyorum... EU olsun...

Sizce hangi characteri açmalıyım ve bu karakter için önereceğiniz yapılandırma nedir lütfen yardım eder misniz? sin:

Şimdiden Teşekkürler 💃
10 Yanıt
D
DevilKiss ⭐ 17y
Eu diorsun ama bence ch cold fire bow açmalısın ama illede eu diyorsan sana crosbow/cleric eğer daha güçlü bişi diyorsan warrior/cleric öneririm ama sakın wiz açma 🤘
Q
QuoteLife OP ⭐ 17y
Dagger / Bard Düşünüyorum Sizce Nasıl ?
Y
warrıor/cleric
L
Loras ⭐ 16y
burdaki iki arkadaşa katılıorum.. 83 XBow/Cleric ve 53 Warrior/Cleric im var

ama Warrioru tercih ediorum .. Warrior FTW 😊
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Wizard/Cleric
L
Loras ⭐ 16y
Wizard & Cleric saqlam kabul ediyorum .. bi sorum var

Yeni nesil Sro cular . Wizz de Robe yerine Heavy veya Light tercih ediyor. sizce bu doqru bi olay mı?
C
Cryolite ⭐ 19y
Wizard & Cleric saqlam kabul ediyorum .. bi sorum var

Yeni nesil Sro cular . Wizz de Robe yerine Heavy veya Light tercih ediyor. sizce bu doqru bi olay mı?

wizardda heavy armor tercih edemezsin, istesende yapamazsın. ama wizard cleric light armor giymeli.

Spoiler
türkçeye biraz daha özen
L
Loras ⭐ 16y
sırf heavy için Warrior a veren bile var .. Bence wizz in özü Robe 😊

tercih meselesi tabii ki .
X
Eğer yanlış anlamadıysam sen hem atağı hemde defansı iyi olsun istiyorsun bende sana Rogue/cleric diyorum hem xbow hem dagger skillerinide aç baba char olursun paranda varsa %50 lik koşu kullan cleric oldugun için yatmıosun extremli olduğun için lwline tek atıosun süper seri kasılırsın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: