Icerige atla
Extraloob

Hangi Buildi Seçeyim Kararsızım

· 44 Yanıt · 4.5K görüntüleme
J
Judas OP ⭐ 19y
Hangi Buildi Seçicem kararsız kaldım ve size sorayım dedim.Ben ilk başta spyi kasmaya başlarken warrior-cleric olarak düşündüm fakat şimdi kararsızım sizce ne yapayım.
Warlock falan düşünmüyorum. 😁

Chardan resim
- Resim Silinmiş.
1 ay kastım.2. aydayım 2M spyi hedefliyorum.
44 Yanıt
O
warrior-celeric
B
BaSoryong ⭐ 18y
warrior-cleric devam et ama butun warıordakı skılerı maxla eğer kulanırım dıyorsan =) pvpde enqel tanımazsn 😊
J
Judas OP ⭐ 19y
Bende warrior - cleric diyorum ama bakalım böle aklımı çelecek yorumlar gelirse 😄
S
İlk düşündüğün gibi Warrior/Cleric yap charı 🎭
I
Warlock/Cleric derdim sana ama warlock istemiyorsan Warior/Cleric
J
Judas OP ⭐ 19y

Zaten char full str 😈 warlock - warrior sevmiyorum. 1e1de iyi ama 2-3 kişi dalınca ne olcak 🙄
R
revelotion ⭐ 17y
rogue cleric yada warrior cleric

(olmadı hepsinden biraz aç D: )
X
Xplosive ⭐ 17y
warrior-cleric
I
xbow bard yada xbow cleric beğenmezsen rogue warrior;)
D
rogue-cleric yada bard yap, rogue hem uniq hemde pvplerde iyi gider, cleric ptlerde iyi kasar bardda tek başına(bardda daha rahat edersin) seçim senin 😉
C
benim fikrimce warrior xbow aç derim. zaten bard açınca koşma skilinden başka skil kullanmıuorsun. cleric olabilir ama tank gibi çar olsun hemde boss keserim diyorsan ve biraz daha sabredip sp yi iyi hesapladıktan sonra xbow warrior aç derim.
C
Warrior/Cleric yada Bard/Cleric bence.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
2m spyi neye harciyacaksin?
J
Judas OP ⭐ 19y
Yorumlar için teşekkürler.İlk olarak warrior-Cleric düşünüyorum. Daha sonuçta:D 1 ay sonra tam kararımı alır lvl kasmaya başlarım.
I

Zaten char full str 😈 warlock - warrior sevmiyorum. 1e1de iyi ama 2-3 kişi dalınca ne olcak 🙄

Warior bufflar + Blass spell ne güne duruyor?
R
RoyalFlash ⭐ 17y
Warlock bencede açma Fire wall geldi Çinlilere eu larda holy speel var tüm skill ağacı çöpe gidiyor (eğer str isen )

Roque/Cleric yap derim Çünkü Xbow la yatırıp daggerle yerde vurma çok iyi bir taktik.

Wariorun krallıgı sadece 45 sn ama crossbowda extreme açmadınmı vigor la felan dayanıyorsun.

Sakın Roque bard yapma çünkü barrd yan skill oldumu çok kötü oluyor

Roque-Cleric yap En iyisi
T
Thunder77 ⭐ 18y
Warrior/Rougue kullanmasını bilene ^^
P
Pride ⭐ 18y
Bard-Wizard ama strsin xD
C
chipshajen ⭐ 17y
2m le warior cleric 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.