Icerige atla
Extraloob

Hamachi Ağları bölümü...

· 12 Replies · 2.6K views
A
Aesify OP ⭐ 18y
böyle bi bölüm açılsa aynı oyunlara sahip olan kişiler ağlarını paylaşıp birlikte oyun oynasalar güzel olur diğer konuda yazdım ama bakmadın sanırım okan abi 😜
12 Replies
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ayrıca bir bölüme gerek yok isteyen oyunlar ana bölümünde konu açabilirler.
[ek #12654]
A
Aesify OP ⭐ 18y

oraya açtık diyelim orada öyle bi konu açılcağından haberi olmayanlar o bölüme girmez bile sadece sürekli yeni mesajları kontrol eden kişiler girer 🙄
H
hmzsnmz ⭐ 19y

oraya açtık diyelim orada öyle bi konu açılcağından haberi olmayanlar o bölüme girmez bile sadece sürekli yeni mesajları kontrol eden kişiler girer 🙄

Hamachi ile online oyun oynanabildiğini bilenler sitede de oyunlarla ilgili konuyu nerede bulacağını bilir ^^ Hiç olmadı hamachi ağı arayan birisi arama yapar sitede yine bulur 👍
[ek #12654]
A
Aesify OP ⭐ 18y

Hamachi ile online oyun oynanabildiğini bilenler sitede de oyunlarla ilgili konuyu nerede bulacağını bilir ^^ Hiç olmadı hamachi ağı arayan birisi arama yapar sitede yine bulur 👍

Demek istediğim ben konu açsam bile Silkroad Bilgi paylaşım sitesinde hamachi ağlarının paylaşıldığını nerden bilecek 🙄
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Demek istediğim ben konu açsam bile Silkroad Bilgi paylaşım sitesinde hamachi ağlarının paylaşıldığını nerden bilecek 🙄

Arama yaparak sitede neyin olduğunu neyin olmadığını bulabilir
[ek #12654]
A
Aesify OP ⭐ 18y

Arama yaparak sitede neyin olduğunu neyin olmadığını bulabilir

Silkroad ile ilgili bilgileri bile arama yapmayıp konu açan pek çok kişi var 🎭
.NET
.NET ⭐ 19y

Demek istediğine yönelik bir soru yöneltiyim o zaman. Madem Silkroad Bilgi Paylaşım sitesi, neden birisi hamachi ağı aramak için girsin ki ?
[F New]Solo Gitarist
K
Kyrojen ⭐ 18y
Fifa 07 oynamayı biliorsan oynayalım. Sen aç hamachi başlıklı konu girenler bakar.
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Silkroad ile ilgili bilgileri bile arama yapmayıp konu açan pek çok kişi var 🎭

Demek ki biz bölümü açsak dahi millet yine başka yerlerde konu açacak ^^ Hem konuyu yanlış yere açıyorsa biri sorun açandadır ^^
[ek #12654]
M

Demek istediğine yönelik bir soru yöneltiyim o zaman. Madem Silkroad Bilgi Paylaşım sitesi, neden birisi hamachi ağı aramak için girsin ki ?

ahahah yerlerdeyim harika soru 😆
A
Aesify OP ⭐ 18y

ben hamachi ağı aramak için girecekleri söylemiyorum ki 😘
neyse uygun görülürse açılır uygun görülmez denirse bi bölümde paylaşırım ağın bilgilerini 😉

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: