Icerige atla
Extraloob

Halloween

· 41 Yanıt · 6.2K görüntüleme
Advance
Advance OP ⭐ 18y

Cadılar Bayramı 31 Ekim'de kutlanan, çoğunlukla çocukların kostüm giyerek kapı kapı dolaşıp şeker, meyve ve diğer hediyeler aldığı bayramdır.
Bu klasik anlayışın yanı sıra; birçok değişik Cadılar Bayramı aktiviteleri de vardır.
Kostüm partileri, korku filmleri izlemek, "perili" evlere gitmek ve diğer sonbahar aktiviteleri gibi.
Bir Pagan festivali olarak İngiltere'de İrlandalılar, İskoçlar ve Galliler tarafından kutlanılmaya başlanmış; 19'uncu yüzyılda bu gelenek Kuzey Amerika'ya göçenler tarafından da devam etmiştir.
Batı Dünyası; 20'inci yüzyılda Cadılar Bayramı'nı bir Amerikan popüler kültürü olarak tanımıştır.
Cadılar Bayramı genelde birçok Batı Dünyası ülkesinde kutlanır. Ancak popüler listesi Avustralya, Türkiye gibi ülkeleri de etkilemiştir.

Cadılar Bayramı'nın sembolü gülen bir balkabağıdır; bunun için de bir balkabağının içi boşaltılarak gülen bir surat şeklinde kesildikten sonra içinde bir mum yakılarak şeytani bir surat gösterilmeye çalışılır.
Yemek olarak resmi şekeri, elma şekeridir. Bundan farklı olarak tüm şekerlemeler de kullanılır.
Muhafazakar (Katolik) Hıristiyanlar genelde Cadılar Bayramı'nı desteklemezler ve yanlış bulurlar.

41 Yanıt
K
Kai ⭐ 18y
🙄
E
Extrowe ⭐ 16y
Ne ilginç gelenekler var dünyada yav 😜
U
Uprising ⭐ 19y
Ne ilginç gelenekler var dünyada yav :P

🙏
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Halloween keşke bizde de kutlanılsa gerçekten çok güzel ve cici bir festival diyebiliriz şeker balkabağı cadı muhabbetleri süpürge güzel misyon bunlar fazladan bir bayramımız daha olurdu işte ❤️

Halloween Özel logomuzu görmüşsünüzdür herhalde 😎
E
exotic ⭐ 18y
Evet cadılar bayramınız kutlu olsun 😜 😜 😜
O
o0SiRiSs ⭐ 16y
Bişey öğrenmek istiyorum, yeni güncellemede "Premium Ticket" adında bişey gelmiş ve sanırsam Pre görevi bittiğinde tekrar almamıza yarıyor.
Yani 3 Pre görevini tamamladıktan sonra tekrar mı alıyoz?
L
LethaLKiss ⭐ 16y
Halloween keşke bizde de kutlanılsa gerçekten çok güzel ve cici bir festival diyebiliriz şeker balkabağı cadı muhabbetleri süpürge güzel misyon bunlar fazladan bir bayramımız daha olurdu işte ❤️

Halloween Özel logomuzu görmüşsünüzdür herhalde 8)

katılıyorm ya.. 18ime gelmeden kutlamaya başlasakta fazladan para gelse 🤘

şaka 1 yana gerçekten gzel bir etkinlik olurdu... dini ve milli bayramlarımızın dışında bir bayramımız yok.. bnce eğlenmek içnde bayramlar olmalı summer3:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
görseller çok cici olmuş ellerine sağlık nina 😘
D
Doma$no ⭐ 18y
İzmirde sanırsam böle kostüm giyip bi yürüyüş oldu. Fotoğrafları görmüştüm..
W
Warrison1 ⭐ 16y
Ne ilginç gelenekler var dünyada yav :P

🤝 😁
O
o0SiRiSs ⭐ 16y
O kadar yorum yapmışsınız bi cevap vermemişsiniz.
Advance
Advance OP ⭐ 18y

konuyla alakası var mı sence?
O
o0SiRiSs ⭐ 16y

Sitede de böyle bir konu yok.
Konuyla alakası varmı demişsin ama bunu yazıcağına direk bilmiyorum vs. deseydin daha iyiydi.
Advance
Advance OP ⭐ 18y

Sitede de böyle bir konu yok.
Konuyla alakası varmı demişsin ama bunu yazıcağına direk bilmiyorum vs. deseydin daha iyiydi.

Arama yapsaydınız bulurdunuz..
viewtopic.php?f=11&t=224970
O
o0SiRiSs ⭐ 16y
Teşekkür ederim 😊
P
Bence gereksiz cadılar bayramı fln. bize göre değil
C
açıkcası hiç umrumda değil :=) zaten srodaki eventlerde saçmalık oldu iyice halloween eventi mesela :S
_
Cadılay bayramı güzel olsaydı hacım eventte süper olurdu bu bağlamda 😄

Ps: Olsaydı bir türk bayramı mesela eventten para cıkardı paso xD
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bence gereksiz cadılar bayramı fln. bize göre değil

Bizim değil ki zaten 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: