Icerige atla
Extraloob

HALGAN_2 Charlarim & Sattığım & Plv & SP & Akedemi Kastıklar

· 47 Yanıt · 3.4K görüntüleme
H
halgan1 OP ⭐ 19y
Herkeze selamlar Derli toplu yapayim dedim ama şansima explorer kapandi:P hemen konuya başlayacağim detaylari es geçiyorum yazdiklarim boşa gitmişti 😢

Neyse kendimi tanitayim size ilkin adim Güney-Yas 30- Yer İst. )

Charlarım.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Char satilmiştir.

- Resim Silinmiş.

Yeni charim Alinmitir (12-12-08) Server alex.

- Resim Silinmiş.

Ares.

- Resim Silinmiş.

Phonx.

- Resim Silinmiş.

Sattıklarım

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Power yazanlarin hespi satilmiştir.

Sp kastiğim müşteriler.

400k sp kasilcak

- Resim Silinmiş.

1 m sp kasilcak

- Resim Silinmiş.

Plv yaptiklarım

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Ferradura adasindan (ispanya) dan bir müşterim yada yeri tam hitarlamiyorum ama ecnebiydi 😄

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Eski bi müşterim kanka der yaş olarak ufak olsada böyle anlaştik şu an charini hem kasiyor hemde onlarda kasmak için izin almiş buluyorum teşşekür ediyorum burdan kendisine tekrardan ❗

- Resim Silinmiş.

Bu arkadas mars servirindan iptal oldu 😜

- Resim Silinmiş.

Age. den çok sevdiğim bi kardeşim ve müşterim.

- Resim Silinmiş.

Gaia servirinda çok sevdiğim bi abimin chari 😆

- Resim Silinmiş.

Kasip sattiğim ve yine kascağim charlar (ilginç) 🙄 İlk göz ağrim sayilir mecburiyetten satip tekrar kasilim için başlanmiştir.

- Resim Silinmiş.

Hon. Kastiğim (Akedemi) charlar.
Not:2 günde 10 mezun veriliyordur 2 müşterim bulunmaktadir. 5 er 5 er kasilip 2 günde total 10 yapar 🤘

Total 180 char kasilcak bu ardaşima (80 filan kaldi)

- Resim Silinmiş.

Bu kişiyede toplam 80 (son 20) kalmiştir.

- Resim Silinmiş.

Bir kardeşimden güzel bi alinti yapmiş teşşekür ediyorum kendisine. 😄

- Resim Silinmiş.

Bu konularda birini yapmak isteyenler bana ulaşabilirler.

Herkeze iyi oyunlar dilerim.

NOT:İsmini yazamadiğim birçok müşterinin resimleri için gerçekden üzgünüm bu kadarinada şükür çoğu plv işlemleri bitmitir yenilerine başlanmiştir onlarida zamanla buraya ekleyeceğimdir.
47 Yanıt
T
Mükemmel...Fakat tek kusur bence çarların isimleri. (;
R
Rowndark ⭐ 18y
Guney Abiyle İs yapmıstım Gercekten İyi Char kasar ve Guvenilir biri. Cokta Saglam Skilleri Olur Spsi İyi Olur Yaptıgı Charlar Suana Kadar Cok Guzel ve Herkese Tavsiye Etmekte Bulunuyorum 😉
R
Rowndark ⭐ 18y

Sorun Degil Plevel Yaptırmak İstiyorsan Charını kurarsun 1Lvden İsmini Hazırlarsın ve Kac Lv İstiyorsan Ona Gore Fiyat bicip O Charı Sana verir İStedigin Lvl'de 😉
T

Sorun Degil Plevel Yaptırmak İstiyorsan Charını kurarsun 1Lvden İsmini Hazırlarsın ve Kac Lv İstiyorsan Ona Gore Fiyat bicip O Charı Sana verir İStedigin Lvl'de ;)

Çarların adını kimin koyduğu benim için önemli değil.Ben sadece çarların isimleri kötü dedim.
X
Xanthos ⭐ 19y
muhteşem bir iş yapıyorsun. Aynı iş dalındayız sanırsam, rakip firmayı tanımak güzel 😁

Başarılarının devamını dilerim 🤤 🍺
R
Rowndark ⭐ 18y

Sorun Degil Plevel Yaptırmak İstiyorsan Charını kurarsun 1Lvden İsmini Hazırlarsın ve Kac Lv İstiyorsan Ona Gore Fiyat bicip O Charı Sana verir İStedigin Lvl'de ;)

Çarların adını kimin koyduğu benim için önemli değil.Ben sadece çarların isimleri kötü dedim.

Yanlıs Anlama Bend Kotu bisey Demedim Yani 😆
H
halgan1 OP ⭐ 19y

Ömer senmisin? 😱 eheh devamini bekliyoruz bi ara gel konuşalim senin öteki servirdakinide kasalim 😜

Bu arada elimde 40 lvl str int sadece ya bard ya cleric (chine) light açilmiş charlar 10 k ya yakin sp bulunmaktadir fiyatlari euro 10 ytl chine 15 olarakdir.

NOT:bazi ID lerde 40+40+40+40 char bulunur fiyati 20 ytl dir.
R
Rowndark ⭐ 18y
Ayıpsın Abi Gorusmezmiyiz 😉
H
halgan1 OP ⭐ 19y
muhteşem bir iş yapıyorsun. Aynı iş dalındayız sanırsam, rakip firmayı tanımak güzel 😁

Kendi çapimda evden iş yapiyorum ben firma olsa güzel olurdu 😆 2 pc le bu işi yapiyorum şükür allaha elektiriğim adsl cigara param çiksin gerisi kafi 😉
R
Rowndark ⭐ 18y

Kendi çapimda evden iş yapiyorum ben firma olsa güzel olurdu 😆 2 pc le bu işi yapiyorum şükür allaha elektiriğim adsl cigara param çiksin gerisi kafi ;)

Firma Olsan Daha iyi Olur Ama Bolede İstemedigin Kadar Char Yapıp Satıyorsun 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

tebrikler lakin biraz abartmışsın kuzum bunlarla çay sigara elektrik ödenmez araba bile alınır 😄
R
Rowndark ⭐ 18y

tebrikler lakin biraz abartmışsın kuzum bunlarla çay sigara elektrik ödenmez araba bile alınır :D

+1907 😆
R
Rowndark ⭐ 18y
Guney Abi Birazdan Yanına Geliyorum Konusalım Biraz 😆
H
halgan1 OP ⭐ 19y
Ben yüksek miktarda char yapmiyorum burda fiyat vermeyim ayip olur: 😳
H
halgan1 OP ⭐ 19y

tebrikler lakin biraz abartmışsın kuzum bunlarla çay sigara elektrik ödenmez araba bile alınır :D

Varsa öyle bi imkan bizde yapalim 😆 Borcun içinde yüzüyoz yinede hayirlisi yinede şükürler olsun.
R
Rowndark ⭐ 18y
HAL_GAN2

Bu Char ARtık bnm 😆
H
halgan1 OP ⭐ 19y
HAL_GAN2

Bu Char ARtık bnm 😆

Hayirli olsun güle güle kullan.
C
CasH_87 ⭐ 19y
Herserver de Char yapıyormusun _?
H
halgan1 OP ⭐ 19y
Herserver de Char yapıyormusun _?

Elbette server önemli değil.İstediğiniz lvl i ve char bulding i söyleyin gerisini bana birakin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: