Ekran kartın sağlammış işlemcide güzl bi 30 ytl daha kıyıp 1gb daha ram alıp 1.5gb ram yapsan cok rahat calıstırır...
HALGAN_2 1 bot la 1 pc de isteğin kadar charı bota bağlama
· 42 Yanıt · 7.4K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
P
Poker Face
⭐ 19y
sağol
saolun deniyorum 😘
yarısını kurdum sayılır bu gece inş bota bırakcam 2 charıda ancak şu dosya kopyalamada tedirginim inşş hallederim 😄
VMWare' de Silkroad çalışmaz diye biliyorum. Daha önce denemiştim olmamıştı. Belki teknoloji ilerlemiştir de yanlış biliyorumdur.
herşeyi yaptım sroyu kopyladım
simgesine tıklıyorum gameguard geliyo bi süres saonta hata veriyo ekran kararıyo :S
simgesine tıklıyorum gameguard geliyo bi süres saonta hata veriyo ekran kararıyo :S
Hata kodunu bana SS olarak yollarmisin bi bakayim nerde hata veriyor.PC konfigrasyonunu iştetim sistemi (Windows)32bit mi ?64 bit mi?yada en iyisi tam olarak bana PC nin özelliklerini yaz ve hata kodunu SS yapip linki buraya koy ok.
kopyala yapıştır yaoarken elin yoruldumu bari 😆 (biri banada yazmıştıda söz ondan geliyor.)
kopyala yapıştır yaoarken elin yoruldumu bari 😆 (biri banada yazmıştıda söz ondan geliyor.)
Bizde öyle bisi olmaz 😄 konulari kopyalamayla ve konulari toparlamayla olmaz okis belese oturmak denir gerisini düsün ok 😁
üffs indirdiğimi deyemedi
pc çk kasıyo bnde sildim yinede saol o kadar anlatmaya çalışltınn
EMEĞE SAYGI
pc çk kasıyo bnde sildim yinede saol o kadar anlatmaya çalışltınn
EMEĞE SAYGI
simdi indiriyorum eğer çalışırsa Allah nsi korusun diorum tam aradığım şey
🍺 🍺 🍺 🍺 🍺
D
dangercaptan
⭐ 18y
Saol CoOoP CoOoP 🤘 🤘
Halen kullanmaktayim eski konu olduğuna bakmayin bu formul çalişiyordur.
J
Jason Walker
⭐ 19y
Bu formul hiçbir zaman bozulmayacak bir formul. Ama biraz zahmetlidir ve yüksek sistem ister.
Paylaştığı için teşekkür ediyoruz.
Bu formul hiçbir zaman bozulmayacak bir formul. Ama biraz zahmetlidir ve yüksek sistem ister.
Ben teşşekür ediyorum size böyle bi ortamda bilgi paylaşimana çok mutlu oluyorum.
Bnde multi client çıkmadn önce bu yöntem ile 2 char açıyordum 😄 ama aynı anda 2 bot denemedim 😄 Ellerine sağlık emeğe saygı 😄
Tesekkurler sanal sistem isime yaricak.
sağol gzl bilgi emegine sağlik 🕵️
Ufak bi hatırlatma ya gerek duydum 64x bit xp ve vistada bazen ekran kartının 3D desteklemesine rağmen ekran sorunu verebilir en güncel sürümünü ekran kartınızın özelliğine göre update etmeniz iyi olur.
Doğrudur 64x Bit (Vista)'da problem yaraktmakta...
Denemeyi planlıyordum çok güzel bir mantıkla olayı yakalamışsın WMware yi kullanmak kimin aklına gelirdiki.Sanırım 1ip üzerinden bota login olunduğundan 2 Kredi gidiyor...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap