Icerige atla
Extraloob

Hala YouTube'a giremeyenler için

· 12 Yanıt · 8.0K görüntüleme Sabitlenen
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
Ktunnel filan, boş işler bunlar. Bence bununla uğraşmayın direk DNS değiştirip YouTube'a ferah ferah girin. 👍

Denetim Masası>Ağ ve İnternet> Ağ Bağlantıları

Kullandığınız bağlantıya sağ tıklayın ve özellikler diyin.

Internet protokolü sürüm 4(TCP/IPv4) 'e tıklayın ve özellikler diyin.

Çıkan pencereyi aşağıdaki gibi değiştirin.

12 Yanıt
H
hoLaaa ⭐ 18y
Demekki herkes giriyormuş ^^
B
BaSoryong ⭐ 18y
xp kulanıyorum ama fayda etmedi gene .. 😊
T
TheBigDady ⭐ 19y
Ktunnel filan, boş işler bunlar. Bence bununla uğraşmayın direk DNS değiştirip YouTube'a ferah ferah girin. 👍

Eywallah hocam ellerine sağlık çok kral bir paylaşım olmuş mis gibi Youtuba giriyorum şu anda.
xp kulanıyorum ama fayda etmedi gene .. :)

Dostum bendede Xp sp3 var sorun yok malesef senin bilgisayarından kaynaklanıyor sorun dns sağlam 😘 🙄
B
Buura ⭐ 19y
http://www.navige.com/

Bununla ister youtubea ister youjizze istediğinz heryere girin.
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y

Eywallah hocam ellerine sağlık çok kral bir paylaşım olmuş mis gibi Youtuba giriyorum şu anda.
xp kulanıyorum ama fayda etmedi gene .. :)

Dostum bendede Xp sp3 var sorun yok malesef senin bilgisayarından kaynaklanıyor sorun dns sağlam 😘 🙄

Görevimiz. ^^

http://www.navige.com/

Bununla ister youtubea ister youjizze istediğinz heryere girin.

Navige'de zaten DNS ayarlarıyla oynar, biz navigeyi aradan çıkartarak giriyoruz. 😊
Ayrıca DNS ayarlarıyla da istediğin yere girersin. ^^
B
Buura ⭐ 19y
DNS adresi değiştirdiğimde yavaşlamalar oluyor.Navige kullandığımda yine aynı hızımda devam ediyorum (:
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
DNS adresi değiştirdiğimde yavaşlamalar oluyor.Navige kullandığımda yine aynı hızımda devam ediyorum (:

Şöyle açıklayayım.

DNS ayarı değiştirmek, bulunduğun ülkeden değilde başka bir ağ geçidinden girmek demek.

Gidip Gana'nın ağ geçidinden girerseniz tabii ki yavaşlarsınız, ama bir Çin, bir İngiltere, bir Amerika internet bağlantınızı etkilemez. 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
dns değiştirmek mi o da ne 😜 host dosyasına youtube ip yazıp eklersiniz cart youtube'a girersiniz bkz. ben 😎
H
hmzsnmz ⭐ 19y
dns değiştirmek mi o da ne 😜 host dosyasına youtube ip yazıp eklersiniz cart youtube'a girersiniz bkz. ben 8)

😎
[ek #12654]
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
dns değiştirmek mi o da ne 😜 host dosyasına youtube ip yazıp eklersiniz cart youtube'a girersiniz bkz. ben 8)

8)

Siz her site için teker teker ip adresi eklersiniz, biz se tek dns ile bütün sitelere gireriz. 😎 🤘
S
Ben Vınn kullanıyorum çözümü nedir ??

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: