Icerige atla
Extraloob

Hak edenin önünde eğileceksin!

· 11 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Firmaların yeni viral kaynağı oldu yeni iPhone'un bükülmesi.Üstteki samsung'un yeni reklamı 😊 Türkçesi : Hak edenin önünde eğileceksin!

LG G Flex'i biliyorsunuzdur muhtemelen.Burada LG iPhone'a güzel bir gönderme yapmış 🍺
11 Yanıt
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
bend to those who are worthy iyiymiş baya da. Böyle laf atmasalar da yaptıkları şeyler konuşsa daha iyi bence.
R
RoqA ⭐ 17y
İyi geyik yapıyolar 🤣

sonyden de şunu görmüştüm

Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y

Bu göndermede çok iyi. 🤣
R
RoqA ⭐ 17y
🤣 🤣 🤣

Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
"on purpose"a iyi güldüm. 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Vanity
Vanity ⭐ 16y
Genç insanlardan oluşan ekipler yapabilir bunu 😄 Apple'da satış yapsın işte.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Sırada bekleyen insanlar var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan marka belirtmeden iphone 6 almak için sırada bekleyenleri gösterek marka pazarlaması hakkında açıklamalar yaptı.
Bir markanın yeni bir model telefon piyasaya sürüyor.
İnsanlar o marka telefonu alabilmek için gece dahi saatlerce kuyrukta bekliyorlar. Bu marka her yıl model çıkardığı halde, modeller arasında çok büyük farklılıklar da yok ha, bunu da söyleyeyim.
Tanınmışlık sayesinde bu uzun kuyrukları oluşturabiliyorlar. Burada birçok arkadaşımız da bunu biliyor. Aslında satılan telefon değil, satılan o telefonun markası. "Bak yenisini aldım” bu…
"Ekonomiyi ayakta tutan ve büyüten gücün bu ve buna benzer markalar olduğunu görüyorsunuz. Japonya, Kore aynı şekilde. Küresel markaları sayesinde istikrarla büyüyorlar.

RTE , iPhone'a gönderme yaptı 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Anne bizim küresel markamız niye yok!
M
Başlığı gördüğümde aklıma ilk gelen şey:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: