Icerige atla
Extraloob

EFLENİYORUS--- AŞKIMIZIN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKÜN :D

· 34 Yanıt · 6.0K görüntüleme
G
GaLaHaD OP ⭐ 19y
Eet! HercuLesin ilk düğünü! İTİRAF EDİYORUM: Onu Çok Sefiom...! Ona bütün +11 ler bütün Sosunlar feda olsun! Ben onu 70LvL +11 Full Blue SOSUN Spear dan daha çok sefiom abii... Eflenme tekLif ettim az ewweL. KabuL etti EfLenioz........
Damat : LaNCeLoT
Gelin : NERWAGUS

Takı tören tarihi yakında açıklanacaktır! Sosludan aşağı kurtarmaz! SOSSUZ gelen takılar NPC ye satılacaktır Very Happy

TÜM HERCULES DAVET EDİLECEKTİR DÜĞÜNÜMÜZE.... !

Selametle!...
34 Yanıt
N
Nervous_ ⭐ 19y
O iş nsl oluo abi Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
G
GaLaHaD OP ⭐ 19y

O iş nsl oluo abi Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

nasıl oluyosu var mı yha? KIYIVERECEM NERWAGUSA işte Mr. Green Mr. Green
Z
Zardock ⭐ 19y
dugun fotolarını isteriz extrabeer
N
Nervous_ ⭐ 19y

tuh yuksek lvlı carım olsa nıkah memuru olurdum ama nuke ci acarım bende imam nikahı kıyarım sıze ıstersen subanuke okurum Mr. Green Mr. Green
B
bannedddd ⭐ 19y
Gelin NERWAGUS nerede? Hahahaha! Twisted Evil
L
LaNCeLoT ⭐ 19y
Benden Nerwoşa Bi Sos Köpe Very Happy
L
LaNCeLoT ⭐ 19y

tuh yuksek lvlı carım olsa nıkah memuru olurdum ama nuke ci acarım bende imam nikahı kıyarım sıze ıstersen subanuke okurum Mr. Green Mr. Green

Zuahahahha Koptum Yaaa !!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
G
GaLaHaD OP ⭐ 19y
gelin evi naz evi!! Onu rahatsız etmeyelim! Henüz aşkımızı dünya ile paylaştıgımdan habersiz galiba Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

NUKECİ İMAM !!! BAYILDIM SANA Very Happy extrabeer
N
Nervous_ ⭐ 19y

gelin evi naz evi!! Onu rahatsız etmeyelim! Henüz aşkımızı dünya ile paylaştıgımdan habersiz galiba Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

NUKECİ İMAM !!! BAYILDIM SANA Very Happy extrabeer

kıydıktan sonra abı gonlunden ne koparsa artık ıllakı sos olacak dıe bıse yok 10k bıle olur
G
GodLeSs ⭐ 19y
bu ewlilikte sakatlık olur gelin damattan daha guclu Very Happy:D bence damat a sos lasım:D
T
tan ⭐ 19y

Eet! HercuLesin ilk düğünü! İTİRAF EDİYORUM: Onu Çok Sefiom...! Ona bütün +11 ler bütün Sosunlar feda olsun! Ben onu 70LvL +11 Full Blue SOSUN Spear dan daha çok sefiom abii... Eflenme tekLif ettim az ewweL. KabuL etti EfLenioz........
Damat : LaNCeLoT
Gelin : NERWAGUS

Takı tören tarihi yakında açıklanacaktır! Sosludan aşağı kurtarmaz! SOSSUZ gelen takılar NPC ye satılacaktır Very Happy

TÜM HERCULES DAVET EDİLECEKTİR DÜĞÜNÜMÜZE.... !

Selametle!...

Ulan Allah İyiligini Versin DW Önündeydim Bakıyom LaNCeLoT Bişiler Yazıyo Anılda Yanındaydı Onları İzliyodum O Arada Q8 gördüm Ona Giriştim ama LaNCeLoT Ordan Bana Bagrıp Duruyodu K.Bakma cvp Veremedim O Ara Q8 i Yere Sermiştim hmm
T
tan ⭐ 19y
1. Hedefim 1Lowe ama O Askerde Gelsin Hele Pişman Olçak Beni Kestigine Bu Arada Hayırlı Olsun Allah Mesut Etsin Sizi Başka Nedim 😊

( _AwRiL_ ) Ettim AmA Kabul Etmediya Sad
B
bannedddd ⭐ 19y

Benden Nerwoşa Bi Sos Köpe Very Happy

Ben de bir adeeettt 8 Deg. Garment Female Sun Hat (duvak yerine kullanabilir) hediye ediyorum. Full blue yaptım ve +7. Mr. Green Mr. Green

NERWOŞ'un son hali (10 dk önce çekildi):
Not: Kafasına takmış olduğu Garment Female Sun Hat (duvak) benim hediyemdir. Mr. Green
duvak_modelleri.jpg
Dosyalar (1)
B
bannedddd ⭐ 19y

1. Hedefim 1Lowe ama O Askerde Gelsin Hele Pişman Olçak Beni Kestigine Bu Arada Hayırlı Olsun Allah Mesut Etsin Sizi Başka Nedim 😊

1Love erkek yaf. Mr. Green Mr. Green
G
GodLeSs ⭐ 19y

hehe senle ewlenilirmi laaa abazanın tekisin 1 gunde parcalarsın charımın acılmamıs goncasını:D:D
B
bannedddd ⭐ 19y

hehe senle ewlenilirmi laaa abazanın tekisin 1 gunde parcalarsın charımın acılmamıs goncasını:D:D

Ahduashhfdusafsad. Mr. Green Mr. Green Koptum. Mr. Green Mr. Green
L
LaNCeLoT ⭐ 19y
ZUahahahhahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green GeLinLikte Yakışmış ALLAHIMA!!!

GüLmekten ağLıyoruz Burda Ben Ve LanceLot Very Happy

ALLAH BeLamızı Versinki Bu Kadar güzeL geLin Çıkıcağını Tahmin Etmiyordum NERWOŞ'un EsmerLeşmiş Bu Ya Mr. Green Mr. Green

Ha Bide Arkadaşın Sos'a İhtiyacı Yoktur.. Daha Öncede BaşkaLarınada yaptı BELİ SAĞLAMDIR!!!!
T
tan ⭐ 19y

Oha Ya O Kadar da Degil Ruslar Sğolsun Görüşüyoz Onlarlar Sen Merak Etme Sana Bişey Yapmaz Sadece Gıdıklar Very Happy mucX
G
GodLeSs ⭐ 19y

Oha Ya O Kadar da Degil Ruslar Sğolsun Görüşüyoz Onlarlar Sen Merak Etme Sana Bişey Yapmaz Sadece Gıdıklar Very Happy mucX

git yau senle aynı serverda bile olmam bundan sonra sana ruslardan aıds bulasmıstır kesin artık hercules serverı bombos olur:D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: