Icerige atla
Extraloob

Hagi'de Gitti.

· 23 Yanıt · 2.2K görüntüleme
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

George Hagi'de sonun da gitti.

Galatasaray'ın dün akşamki yönetim kurulu toplantısından beklenen karar çıktı, Rumen hocanın görevine son verildi. Bugün son kez antrenmana çıkacak olan Hagi'yle gün içerisinde resmen yollar ayrılacak.

Fenerbahçe derbisinde alınan yenilgi sonrası tüm kredisi tükenen Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi’nin görevine bugün resmen son veriliyor. Haftalık olağan toplantısını dün akşam kulüp binasında gerçekleştiren Başkan Adnan Polat ve ekibi, Rumen hocayla yolları ayırma kararı aldı.

Başkan Polat renk vermedi

Toplantı sonrası açıklama yapılmazken, Polat, “Hagi’yle ilgili polemikleri yanıtlamayacağım” diyerek, renk vermedi. Ancak dün akşam kulüp avukatlarına bilgi verildiği ve Hagi’nin tazminatının hesaplandığı öğrenildi. Tazminatının 1.5 milyon Euro civarında olduğu iddia edilen Rumen teknik adama çok daha az bir miktar ödenmesi planlanıyor. Bugün mesai başladıktan sonra resmi duyuru yapılacağı ve borsaya gerekli açıklamanın gönderileceği ifade edildi. Hagi’nin görevine son verilmesiyle Polat döneminde 6’ncı teknik adamla da yollar ayrılmış oldu. Mart 2008’de koltuğa oturan Polat, Feldkamp’la kısa bir dönem çalışmış, son 6 haftada ise Cevat Güler’i göreve getirmişti. 2008-2009 sezonuna Michael Skibbe’yle başlayan Cim Bom’un patronu, sezon ortasında görevi Bülent Korkmaz’a vermişti. 2009-2010 sezonunu Frank Rijkaard’la tamamlayan Polat yönetimi, bu sezonun 8’inci haftasındaki 4-2’lik Ankaragücü yenilgisinin ardından bayrağı Gheorghe Hagi’ye devretmişti.

Görev Tugay Kerimoğlu’nun

Rumen hoca 18 haftalık görev döneminde 6 galibiyet, 9 yenilgi, 3 beraberlik almıştı. Sezon sonuna kadar takımı Tugay Kerimoğu’nun çalıştırması bekleniyor.

ps:Geç kalınmış bır karardı.Hagi'nin futbolculuk kimliğine saygımız sonsuz,ama teknik patron olarak olmuyor.Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.I Love GS ❤️

23 Yanıt
Barzo
Barzo ⭐ 19y
belliydi ancak ben demiştim gs yeners fb şampiyonluğa elveda öpücüğü atar fb yenerse hagi gider demişitm dediğim çıktı.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
belliydi ancak ben demiştim gs yeners fb şampiyonluğa elveda öpücüğü atar fb yenerse hagi gider demişitm dediğim çıktı.

18 haftada 6 galibiyet, 9 yenilgi, 3 beraberlik. summer5: Kabullenibilecek gibi değil.Futbol'una yorum yok lakin teknik adam olarak hiçbirşey beceremedi.Stancu gibi adamları sol kanatta oynattı golcu adamları kullanamadı kısacası.Gelmiş geçmiş en büyük yıkımını yaşadı bence GS.
R
Rochas ⭐ 16y
Fenerbahçeme bak be hepsini gönderdi makara:
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Fenerbahçeme bak be hepsini gönderdi makara:

Siz Pendik spor'a kupa verdiğniz zamanı düşünün hacım yıldızınız yetmez 😜
H
hoLaaa ⭐ 18y
iyi oldu febeliler yorum yapmazsa konuya mutlu oluruz tartışma çıkmaz
Barzo
Barzo ⭐ 19y

söylediğinin hiçbir mantığı yok, yorumunu hakkıyla yapan fenerli yada bir başka takım taraftarı buraya konunun hakkında istediği yorumu yapabilir tabi forum kuralları çerçevesinde cicioe2
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

Herkes istediği yorumu yapabilir.Maksat paylaşmak. 😎
X
xcorelli ⭐ 18y
iyi olmus.
H
hoLaaa ⭐ 18y

söylediğinin hiçbir mantığı yok, yorumunu hakkıyla yapan fenerli yada bir başka takım taraftarı buraya konunun hakkında istediği yorumu yapabilir tabi forum kuralları çerçevesinde cicioe2

cevabı kendin vermişsin saçmalamadan
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Arkadaşlar konumuz CimBomBom boşverin gerisini muhabbetimize bakalım 😎
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Ben yorumumu gereğince yaptım her hangibir saldırıdada bulunmadım eğer yapan varsa onun şahsına özel olarak konuşulsun gidipte tüm
fenerlilere çoğul konuşulmasın.
H
hoLaaa ⭐ 18y
uzatma ok
Barzo
Barzo ⭐ 19y
uzatma ok

tamam abi ashamed0003 sen kigsin scared1
H
hoLaaa ⭐ 18y
uzatma ok

tamam abi ashamed0003 sen kigsin scared1

daral:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hiç gelmeyecekti ki gitmesi iyi oldu.
H
hoLaaa ⭐ 18y

evet bir fenerbahçeliden çok olgun cevap ❤️
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

Yaşamadan bilemeyiz hocam. 😎
ps:Gün gelir devran döner. 😜
G
ghost12 ⭐ 17y
Hagi daha gitmemiş beyler.NTV spor haberlerinde izledim,bu gün antrenmana gelmiş ve çalıştırıyor takımı.Hagi'nin gitmesi önümüzdeki günlerde olacak olan mali işler toplantısındamı ne belli olucakmış(Tam dinleyemedim onun için tam emin konuşmuyorum,ama Hagi daha gitmemiş.)
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Hagi daha gitmemiş beyler.NTV spor haberlerinde izledim,bu gün antrenmana gelmiş ve çalıştırıyor takımı.Hagi'nin gitmesi önümüzdeki günlerde olacak olan mali işler toplantısındamı ne belli olucakmış(Tam dinleyemedim onun için tam emin konuşmuyorum,ama Hagi daha gitmemiş.)

Galatasaray'ın dün akşamki yönetim kurulu toplantısından beklenen karar çıktı, Rumen hocanın görevine son verildi. Bugün son kez antrenmana çıkacak olan Hagi'yle gün içerisinde resmen yollar ayrılacak.

Fenerbahçe derbisinde alınan yenilgi sonrası tüm kredisi tükenen Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi’nin görevine bugün resmen son veriliyor. Haftalık olağan toplantısını dün akşam kulüp binasında gerçekleştiren Başkan Adnan Polat ve ekibi, Rumen hocayla yolları ayırma kararı aldı.
😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: