B BrendiBelle OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Hadisenin Yarı Final Perfonmansı Nasıldı? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Prada ⭐ 19y 17 yil once #2 Canlı performansı pek beğendiğim söylenemez. Gerçi yarı final daha asıl showu finale sakladıklarını düşünüyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #3 Beğendim ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 17 yil once #4 iğrençti TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #5 Hayır Beğenmedim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Baha i ⭐ 18y 17 yil once #6 malta iyi malta tombiş filan ama iyi söylüyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E El Verano ⭐ 18y 17 yil once #7 Daha hoş ve sexy olabilir diyorum.^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 17 yil once #8 Hadise'nin sesini pek duyamadım bile xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #9 Hayır Beğenmedim.ps:İzlanda da fena değildi hani favoırilerden pek öne çıkan ülkeler yok benim beklediğim 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J joLLy jaRin ⭐ 17y 17 yil once #10 Hadise berbattı fakat diğer ülkelere nazaran Hadise kat kat daha iyi ve daha güzel. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Agilla ⭐ 18y 17 yil once #11 Berbattı Güzel Bulmadım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephhhh ⭐ 17y 17 yil once #12 O kadar hasta olmasına rağmen iyiydi ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 17 yil once #13 Sanırım grip ya da nezle sonrası sahneye çıkmıştı. Ses sanki bir tenordan geliyor gibiydi. Arkadaki volakistin sesi hadise'yi bastırıyordu.Final'de daha güzel bir koreografi ve kıyafetle çıkar umarım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 17 yil once #14 beğenmedim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Winterspring ⭐ 18y 17 yil once #15 Beğenmedim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bahrey ⭐ 19y 17 yil once #16 idare eder... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Storm Warden ⭐ 19y 17 yil once #17 Taktılar elbiseye abi ya. Kendisi seçmiş elbiseyi sorumululuğu üstüne almış daha ne istiyosunuz. Tam Türkleri örnek gösterecek bir kadın işte. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuperNaturaL ⭐ 18y 17 yil once #18 Hayır Beğenmedim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 17 yil once #19 Begendim şahsen.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Trexy ⭐ 17y 17 yil once #20 kotulerin iyisiydi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil