bluesman OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #1 Pek beğenmedim açıkçası arkadaşlarım çok istedi diye burada paylaşıyorum.Dubstep müziğin arkadaki wubwub olduğunu düşünmüyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Advance ⭐ 18y 12 yil once #2 Nasıl para kazanırım diye uğraşıyorlar arkadaş sonra sanatçıyım diye geçiniyorlar, esnaflık bu başka bir şey değil. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #3 Esnaflık değilde kurnazlık, çakallık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K0mpedan ⭐ 13y 12 yil once (düzenlendi) #4 O zaman buda arabesk rap 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #5 Lindsey Stirling le Hadise'yi bir mi tutuyosun sen şimdi? Hadise'ninki dupstep ise bu "master of dubstep" demen lazım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil