Icerige atla
Extraloob

Hadise Finalde ^_~

· 16 Yanıt · 985 görüntüleme
F
Furina OP ⭐ 19y
18 Ülkenin Moskova'da yarıştığı 1. Yarı Final'den finale çıktık ^^ Hayırlı Olsun ^^

Diğer Çıkan Ülkeler:

-Türkiye
-Ermenistan
-İzlanda
-Romanya
-Bosna&Hersek
-Portekiz
-İsveç
-İsrail
-Malta
-Finlandiya
16 Yanıt
M
Misproject ⭐ 19y
Bari 1ci olabilsek hasret kaldık 1ciliğe
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ermenistan'da mı finale çıktı awww al başına belayı işte bu adamlar 1.nci olurlar şimdi daralırım gene.
P
Prada ⭐ 19y
Dur baba ilişkiler güzelleşirken 13 puanı verirler 😜 Azerbeycan bu defa puan vermeyecek. Muzik yarışmaısmı siyasi referandum mu anlamadım gitti 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sırf siyasi 😄
E
canlı performans berbat ötesi hele arkadaki hafif totoşumsu erkek sesi üstüne tuz biber olmuş
O
Old School ⭐ 19y
Of çıkanlar arasında en çok biz haketmiştik zaten
E
EmmaW ⭐ 19y
ermenistanda çıkmış :/ geçen sene verdik onlara puan onlardan tık çıkmadı azerbeycanda oy vermiyecek gibi :/ muziklerin yarıştığı biyer değilde sanki ülkelerin yarıştığı yer :/
ayrıca izlandanın şarkısıda bayaa güzelmiş ^^
P
Prisoners ⭐ 18y
sırf siyasi :D

Ayrımcılık baş gösteriyor 🙄
F
Furina OP ⭐ 19y
Ermenistan çok pert bir şarkıyla çıktı :S Bu çıkanlar arasında en çok Türkiye ve İzlanda hakediyordu..
A
Hadise. 😘
E
EliteTurk ⭐ 18y
Turkiye sarkının nakarat bölümünde pek hadisenin sesini duyamadım ben..vokalin deki kişilerin ya sesi çok çıkıyor yada hadise nin nefesi nakarat bölümünde yetmiyor bi anlam veremedim..bu arada izlanda favorim mükemmel söyledi kızcagız 😄
S
Dans ve şov çok hoştu ama gerek heyecan gerekse uzun süren ağır çelışmalar nedeniyle Hadise' nin sesi baya yıpranmış gördüm. 🤔
H
Heisenberg ⭐ 19y
Hastalanmış sanırım,dönmeler gibi çıkıodu sesi 😈
S
Stephanos ⭐ 19y
Eurovision artık Eğlence değil Siyasi yarış içinde,Komşu ülkeler birbirine oy veriyor kim kimin işine geliyorsa ona veriyor oyunu.
Ben olsam katılmam yada ajdar ı çıkartıp dalga geçerim.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Eurovision artık Eğlence değil Siyasi yarış içinde,Komşu ülkeler birbirine oy veriyor kim kimin işine geliyorsa ona veriyor oyunu.
Ben olsam katılmam yada ajdar ı çıkartıp dalga geçerim.

İspanya geçen yıl ole yaptı ya 😁
el çiki çiki bombastik 😱 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: