Icerige atla
Extraloob

Hade En Geniş Ailem 3 Ay Elveda

· 15 Yanıt · 2.0K görüntüleme
W
Warmoon OP ⭐ 18y
Evet beyler yarın
3 Aylığına köye gidiyorum Zayıflamak-Gezmek amaçlı...(işin içinde zayıflama olmasa kendimi Antalyaya atardım...=))
Laptop ta kalsın
zaten zatıflamak için gidecem PC ile işim olmaz 😊
3 ayligina elveda gelincede TayBox a gidecem... 😊
Dostlarım Düşmanlarım hepiniz hakkınızı helal edin... ben Düşmanıma Dostuma Helal Ettim Hakkımı 😊
3 Ay AFK

15 Yanıt
P
Pergio ⭐ 16y
👋
A
Aesify ⭐ 18y
3 Ay Sonra Görüşmek Üzere 👋
F
bende Geniş Aile'ye 3 ay Finale girdi sandım korktum 😊

Ps : güle güle 👋
P
Prisoners ⭐ 18y
Evet beyler yarın
3 Aylığına köye gidiyorum Zayıflamak-Gezmek amaçlı...(işin içinde zayıflama olmasa kendimi Antalyaya atardım...=))
Laptop ta kalsın
zaten zatıflamak için gidecem PC ile işim olmaz 😊
3 ayligina elveda gelincede TayBox a gidecem... 😊
Dostlarım Düşmanlarım hepiniz hakkınızı helal edin... ben Düşmanıma Dostuma Helal Ettim Hakkımı 😊
3 Ay AFK

köy deme bana ya 😞 bende köyümü çok özledim keşke bende gidebilsemm :!!&%&! :!!&%&!

Tadını çıkar hacım. 😘 :!!&%&!
A
Avasin ⭐ 17y
güle güle git gel 👋
_
Kac kilosun hacım ve köy neresi xD

Ps: Bende köye gidicemde sizin köyler gibi 500+ nüfuslu degil yazın en fazla 200 kişidir belki daha az ben gidersem av'a gidicem köye xD
V
Viski ⭐ 18y
Kendine Çok İyi Bak 👋
M
Mirage ⭐ 19y
👋
A
Bende gitcem 1-2 aylığına güle güle git helal olsn hakkm ^^
J
Josephine ⭐ 17y
Bak ben sana döndüğünde ne olacağını söyleyeyim;
Herkesin nick değişmiş olacak,aradığın kişiyi bulamayacaksın,soğukluk hissedeceksin ne olmuş buraya böyle diyeceksin sonra ufaktan tekrar çevre edineceksin.

Zaman geçtikçe haa sen bu muydun sen şumuydun diyerek tekrar ortama gireceksin o yüzden şimdiden hazırlan 😜
A
Aesify ⭐ 18y
Herkesin nick değişmiş olacak,aradığın kişiyi bulamayacaksın,soğukluk hissedeceksin ne olmuş buraya böyle diyeceksin sonra ufaktan tekrar çevre edineceksin.

Zaman geçtikçe haa sen bu muydun sen şumuydun diyerek tekrar ortama gireceksin o yüzden şimdiden hazırlan :P

Cidden şuanki modların hiçbirini tanımıyormuşum gibi geldi 😄
W
Whisk ⭐ 16y
Güle güle git.
A
ALpique ⭐ 17y

Zaman geçtikçe haa sen bu muydun sen şumuydun diyerek tekrar ortama gireceksin o yüzden şimdiden hazırlan :P

Cidden şuanki modların hiçbirini tanımıyormuşum gibi geldi :D

👍

ps: güle güle git güle güle gel 👋
R
Rapp3R ⭐ 18y
qüle qüle de köyde zor zayıflarsın yemekler fln başkadır + muay thai ağır qelmesin tehlikeli o dirsek filan etkili gerçe baya 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: