Icerige atla
Extraloob

HackShieldi Devredışı Bırakmak[Çalışıyor]

· 15 Yanıt · 8.1K görüntüleme
G
GreedyOnline OP ⭐ 18y

HackShieldi Devredışı Bırakmak

Not:HackShieldi kapamak ile ban yeme olasılıınız yoktur %0

EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİ ÇOĞU YARDIMCI PROGRAMLARI KULLANMAMIZI ENGELLEYEN HACKSHİELDİ DEVREDIŞI BIRAKMAYI GÖSTERECEĞİM

Başlat>Çalıştır>Regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE

SYSTEM

CurrentControlSet

Services

EagleNT ye sağ tıklayıp izinlere tıklıyoruz

- Resim Silinmiş.

Karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere çıkar everyone kullanıcısını seçip izin verme seçeneklerini işaretleyip tamam diyoruz Bilgisayarınızı yeniden başlatıktan sonra en basit kanıt hackshield varken ekran klavyesi çalışmıyordu birde şimdi deneyin

EVERYONE SEÇENEĞİ YOK İSE AŞAĞIDAKİLERİ UYGULAYIN

- Resim Silinmiş.

Eaglent izinlerindeki ekle butonuna tıklayın daha sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere çıkıcaktır orada şimdi bul butonuna tıklayın daha sonra aşağıdan everyone kullanıcısını seçip tamam diyim ve iş tamam

15 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Ondan sonra bilgisayara elini kolunu sallayan girsin 😁
ps: yine de paylaşım için teşekkürler güzel topic.
E
deneyen ?
E
emircanby ⭐ 18y
ondan sonra banlasınlar deme çakall 😄 😄
G
GreedyOnline OP ⭐ 18y
banlamazlar ama ban korkusu olan kullanmasın siz bilirsiniz
G
GreedyOnline OP ⭐ 18y
Ben bunu yaptım sabahtan beri ibot clientlesste hic dc vermedi yarın sabah serverlar boşken 30 tane char aççam =)
G
GreedyOnline OP ⭐ 18y
Ban ihtimali %0 size garanti veriyorum bu olaydan dolayı ban yeme ihtimaliniz %0
X
Xanthos ⭐ 19y
Ban ihtimali %0 size garanti veriyorum bu olaydan dolayı ban yeme ihtimaliniz %0
peki char soyulma, hacklenme ihtimaline karşı % kaç garanti veriyosun 😆
E
emircanby ⭐ 18y
😄 😄
G
GreedyOnline OP ⭐ 18y
peki char soyulma, hacklenme ihtimaline karşı % kaç garanti veriyosun 😆

Çok bilmişlik gibi olmasın ama ne alakası var ki char soyulmayla önceden hackshieldmi vardı ? Bi konu açayım dedim onada pişman ettirdi herkez 😢
G
GreedyOnline OP ⭐ 18y
ibot clientless te şuan gbot gibi bi char açtım sabah 11 den beri kasıyor hic dc yemedi
B
burak231 ⭐ 15y
nasıl anlatıon olm yhav everyone yoktu Adminastratose tıkladım ondan sonr ane yapacam ekleyemi tıklayacam ne yapcam
S
sa bende everyone yok nasıl o diğer penceriyi acıcam?
L
lazzy79 ⭐ 17y
deneyen varmı
U
ustameen ⭐ 19y
burda bi gariplik yok mu? ibot clientless sro_client ve dosyalarına ihtiyaç duymadan çalışır. ama HSServer siz en fazla 5dk sonra dc olur. neden? ibot HSServer a bağlanır hsserver sro sunucusuna. ibot tek başına hackshield i devre dışı bırakamıyor HSServer a ihtiyaç duyuyor. aslında hsserver da devredışı bırakmıyor. ilk açılan client ile hsserver sunucuya ne göndermesi gerektiğini öğreniyor ve daha sonrasında sunucu<->hsserver<->ibot<->sro_client arasında bu veri işleniyor. ibot clientless modda neden dc verir? sunucudan gelen hackshield e ulaşması gereken ve sonrasında hackshielden bir cevap alamadığı için oyun bağlantısını keser.

registry de bir değil 1000 anahtar değerini değiştirin olmaz. ibot sunucuya hackshield emulasyonu yapması gerek ki dc olmasın...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: