Icerige atla
Extraloob

Hackshield error 2 (Sorun Çözülmüştür)

· 11 Yanıt · 6.4K görüntüleme
N
NeeD OP ⭐ 15y
Merhaba arkadaşlar sürekli hackshield error2 hatasını alıyorum oyuna giriyorum belli bir süre sonra hata veriyo lütfen yardım edin

11 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Key presser vb program mı kullanıyorsun? İllegal program tespit ettiği için oyundan atıyor seni.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
N
NeeD OP ⭐ 15y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Key presser vb program mı kullanıyorsun? İllegal program tespit ettiği için oyundan atıyor seni.

hayır sbot kullanıyorum bottada böyle hata veriyo normal olarak botsuz girsemde hata veriyo
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Oyunu yeniden kurmayı deneyin, virüs taraması yapın bilgisayarınıza, makro mause veya klavye kullanıyorsanız makroları kapatın vb..

W
Warmoon ⭐ 18y
Sanırsam arkaplanda çalışan tanımlayamadığı veya yasadışı(illegal) olarak tanımladığı bir program yüzünden veriyor bu hatayı.
Görev Yöneticisinden işe yaramayan programları teker teker kapatmayı deneyebilirsin (Video çekme programı , teamviewer , skype vb... )
N
NeeD OP ⭐ 15y
daha 1 hafta önce kablosuz klavye mause seti aldım onun usb si takılı ondan alakası olabilirmi arkadaşlar??
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Olabilir normal kalvye mause varsa onlarla dene sorun devam edecek mi?

N
NeeD OP ⭐ 15y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Olabilir normal kalvye mause varsa onlarla dene sorun devam edecek mi?

tamam iptal ettim kablosuzu normal klavyeden+mause den devam edicem yine hata verirse yazarım dostum 😊
N
NeeD OP ⭐ 15y
Sorun çözülmüştür Konu Kilit
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Nasıl çözüldü merak ettik?

R
Sorunun nasıl çözüldüğünü yazarsanız aynı hatayı alanlara yardım etmiş olursunuz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: