Icerige atla
Extraloob

hacklenmiş olabilirmiyim ??

· 19 Yanıt · 2.2K görüntüleme
P
punkemo OP ⭐ 19y
arkadaşlar benim chines çarım var olmpyada lvl 41 adamın biri geldi bana 250 k verdi git hotana bana 6 tane pot al dedi bnm pc hotana gidince takılıo dedi bnde insaniyet namına gittim aldım adama verdim adam bna 3 45+ kıyafet 1 tanede 44 lvl sos verdi bnde kabul ettim hediyem olsun dedi acaba adam bni hacklemiş olabilirmi yani çarımın şifresini fln öğrenmiş olabilirmi ?? böle bi yöntem varmı
19 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
bekle ve gör santam
B
By_MaKaRa ⭐ 18y
bence olması zor bir ihtimal ama belki olabilir
S
serojen2 ⭐ 18y
bence o adam sana kıyak yapmış
T
Torquel ⭐ 19y
hesupanallah ne adamlar varya.Calınan char icin hotana gitcektim yalvardım yakardım,1 saat sonra 10k zor buldum.
P
punkemo OP ⭐ 19y
saolun arkadaşlar cevaplar için hacklenmedim ztn hacklensemde bşy olmaz çarı bıraktım 20 lvl rogue çarım vardı ona döndüm
S
Streetwise ⭐ 19y
yani bos konu actın cevabını bildigin halde Rolling Eyes
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y

yani bos konu actın cevabını bildigin halde Rolling Eyes

Adam öyle bişey demedi..Beklemiş ve banlanmadını görmüş...
T
TiM ⭐ 19y
İnsanlık Yapmış! Anlayamassınız!
L
Leader ⭐ 19y
olabilir..
P
punkemo OP ⭐ 19y

İnsanlık Yapmış! Anlayamassınız!

ya kardeş nie anlamayalım biz insan deilmiyiz bnde zamanında çk iyilik yaptım bıraktığım çarların bütün itemlerini janganda dağatmıştım ama ne bilim daha önce hiç böle bşy olmamıştı bnde şaşırdım.
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
Artık o kadar çok böyle şeyler yapan adam gördük ki herkez öylemi diye düşünmeye başladık... Beyler dünyada hala dürüst olan insanlar var. Sen doru bişey yapmışsn adamın isteiğini geri çevirmemişsin oda seni ödüllendirmiş korkma extraokk
P
punkemo OP ⭐ 19y

Artık o kadar çok böyle şeyler yapan adam gördük ki herkez öylemi diye düşünmeye başladık... Beyler dünyada hala dürüst olan insanlar var. Sen doru bişey yapmışsn adamın isteiğini geri çevirmemişsin oda seni ödüllendirmiş korkma extraokk

saol kardeş
F
Joymax exchange ile yapılan ip görme sorununu uzun bi süre önce gidermiş durumda. Artık exchange le soyulurmuyum hacklenirmiyim korkusu yaşamanıza gerek yok... kahvekeyfi
T
Torquel ⭐ 19y
yaa ztn burdan tbot,isro,programlar fln MOD taramasından sonra indirin,sifre kimseye vermeyin,aynı sifreyler 3 yıl bile durursunuzz!!!!!!
P
punkemo OP ⭐ 19y

Joymax exchange ile yapılan ip görme sorununu uzun bi süre önce gidermiş durumda. Artık exchange le soyulurmuyum hacklenirmiyim korkusu yaşamanıza gerek yok... kahvekeyfi

saol bilgi için
P
punkemo OP ⭐ 19y

yaa ztn burdan tbot,isro,programlar fln MOD taramasından sonra indirin,sifre kimseye vermeyin,aynı sifreyler 3 yıl bile durursunuzz!!!!!!

evt bncede
D
delicious ⭐ 19y
helal olsun adama gönlü zengin birisiymiş ama exchange yoluyla bnm kuzenimin çarı hacklenmişti exchange den uzak durun stalldan alışveriş yapın ?!!!!!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: