Icerige atla
Extraloob

Hacklenmenin yeni bir yolu

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
C
Cryolite OP ⭐ 19y
bugün guildden bir arkadaş hacklendi, sadece itemleri değil charını tamamen kaybetti.
biraz araştırma yaptıktan sonra nasıl olduğunu öğrendik, keylogger yemiş bilgisayarı.

pvp yaptığı bir adam 1-2 gün sonra 'yaptığımız pvpyi video yaptım, al izle' diyerek bir link vermiş.

linke girince bir video izlermiş gibi loading yapıyor, bu sırada Java'daki bir açıktan dolayı keylogger giriyor bilgisayarınıza, sonrası malum

sonu .tk ile biten bir link alırsanız girmeyin, özelliklede rastgele bir adamdan geliyorsa link daral:

Spoiler
char çalanlar kadar zavallı insan yok
13 Yanıt
I
iiDontCare ⭐ 17y
İlginç 🤔
P
pink3434 ⭐ 18y
zate çok tanıdık olmadakça uzantılı linklere tıklanması yanlış kaspersky genelde böle siteleri siz tıklamadan önce analiz ediyor beni bir kaç kere kurtarmıştı 😄
M
mesomeso ⭐ 17y
Bende salı günü hacklendim pcde keylogger varmış çar tamamen gitti 106 FF Full Str Nova +6 Bladeli +6 Garment setli çarım gitti 😞
M
mesomeso ⭐ 17y
3 yıldır emek verdiğim çar dakkalar içinde namusunu şerefini saymayan bir hıyarın eline geçti. hergün yarım saat girip önüne gelene dalıyor pvp yerinde sonra gidip 5 dakka onglarda düşükleri kasıyor. ama boş bırakmayacağım savcılığa vereceğim umarım bi sonuç alırım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hep diyoruz hiçbir şeye tıklamayın diye ama dinletemiyoruz ki.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Geçmiş olsun demekten başka birşey gelmez elden .. 😢
EXL | SRO | İŞKOLİK
Q
Quattro ⭐ 19y
Malazgirtde bir yabancı var CATA2X_RO adam bende nova item var diyor stal ac goster dedim yok msn var resim atayım diyor makara: yersen. daral:
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Malazgirtde bir yabancı var CATA2X_RO adam bende nova item var diyor stal ac goster dedim yok msn var resim atayım diyor makara: yersen. daral:

Ahahahah o da tam bir noobmuş summer6:
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
Cynosure ⭐ 19y
büyük geçmişler olsun charı hacklenenlere...
G
Ben de rumata loader kullanıyordum lvl cap 90ken 86 lvl xbow çarım gitti, EXL dan indirmek yerine bi arkdan msnden almıştım :S Oyunla ilgili garantili kaynak kullanmak gerektiğinin acı bi tecrübesi olmuş :S
A
Avasin ⭐ 17y
char çalanlar kadar zavallı insan yok

Zavallı ve aciz
Y
Geçmiş OLsun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: