Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 14 yil once #1 sonuna kadar okuyun alkis: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
The47 ⭐ 18y 14 yil once #2 hah makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 14 yil once #3 Hahaha biliyorum bunu benim arkadaşda yazmıştı süper ya 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Torquel ⭐ 19y 14 yil once #4 Biliyodum bunu ama nedense şimdi çok güldüm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mert Odabasoglu ⭐ 14y 14 yil once #5 asdasfsadasf TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #6 hahahaha makara: makara: ilk defa görüyorum mağara adamımıyım neyim ashamed0003 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Scratch ⭐ 14y 14 yil once #7 hahahaha makara: makara: ilk defa görüyorum mağara adamımıyım neyim ashamed0003 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F ForEverTurk ⭐ 17y 14 yil once #8 alkis: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil