Monsterlerin sık spawn oldukları yerleri sizler için upload ettim.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Umarım Beyenmişsinizdir.
Güzel Slotlar [HOTAN]
· 20 Yanıt · 6.4K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Teşekkürler
Teşekkürler
Ne demek,ben teşekkür ederim Emrecim,Mağlum,D Mod Olduk,Çalışmalarımızı hızlandırmanın zamanı geldi :)
öncelikle çok teşekkürler güzel topic, lakin görüntü babında çok kötü görseller tekrardan 0dan yapılmalı ps çalışmalarına başlamalısın acil olarak mod. ve glob. olmak istiyorsan nasıl sabit topic açılır görseller nasıl olmalıdır açılmış topiclere bak istersen.
öncelikle çok teşekkürler güzel topic, lakin görüntü babında çok kötü görseller tekrardan 0dan yapılmalı ps çalışmalarına başlamalısın acil olarak mod. ve glob. olmak istiyorsan nasıl sabit topic açılır görseller nasıl olmalıdır açılmış topiclere bak istersen.
benim çalışmalarımdaki görsellerde kötü sanırım. hiç biri sabit yapılmıyor 😜 😄
link pls 😜
kardesim o slot diil spot olacak duzeltir misin baslıgı..
bi de sabit olmasını bekliosun..
Slot, Spot, site herepsi aynı anlam taşır 😉
aslı slottur spot bir ampul türüdür karıştırmayalım
Elimden ne geliyorsa yaptım Okan Abi,dahada iyilerini öğrenip yapacam inşaallah.
Asıl adı Slottur kardeş , seni yanlış bilgilendirmişler sanırım 😜
Evt konu içeriği gayet güzel ama görsellik 0 😄
Evt konu içeriği gayet güzel ama görsellik 0 :D
Güzelleştirmeye çalışacağım...
arkadaslar ingilizceniz bu kadar mı ya ?
slot yer demektir yerden kastım bosluk tarzında misal partydeki bos yer slot ,inventorydeki bos yer slot dur..
spot demek nokta mevkii demektir..kastıınız yer bi spot dur..
spot ampul diyen icin de spot lambanın sekline baktın mı bilmiorm ama spot lightlar belirli bi yeri ısıklandırır ki spot light olmasının nedeni de budur normal bi ampul gibi her tarafa ısık sacmasını bekleyemessin ki hic bi odada tek spot light olmaz duzenli bi aydınlanma saglamak icin odanın 4 bir yanına dosenmesi gerekir..
slot yer demektir yerden kastım bosluk tarzında misal partydeki bos yer slot ,inventorydeki bos yer slot dur..
spot demek nokta mevkii demektir..kastıınız yer bi spot dur..
spot ampul diyen icin de spot lambanın sekline baktın mı bilmiorm ama spot lightlar belirli bi yeri ısıklandırır ki spot light olmasının nedeni de budur normal bi ampul gibi her tarafa ısık sacmasını bekleyemessin ki hic bi odada tek spot light olmaz duzenli bi aydınlanma saglamak icin odanın 4 bir yanına dosenmesi gerekir..
Sen şu içerikleri düzenle koy buraya ben ps yazılarını eklerim. 😎
Sen şu içerikleri düzenle koy buraya ben ps yazılarını eklerim. 8)
Tmm Halledicam.
Görseller Yenilenmiştir...
NE saçmalıyonuz ne bu konu yaw :S:S:S
Senin açtığın konulara bakarsak gayet güzel bir konu 😆 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap