TurKKillS OP ⭐ 19y 14 yil once #1 HELAL OLSUN !!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T The Black ⭐ 16y 14 yil once #2 şimdi insanın aklına şuda geliyor. çeken neden saygı duruşunda değilde fotoğrafı çekiyor 😈 ps: helal olsun diyorum alkis: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S shocktouch ⭐ 15y 14 yil once #3 geç yılın fotoğrafı olması lazım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M murathep ⭐ 19y 14 yil once #4 geçen sene çekilmiş fotoğraf TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 14 yil once #5 Fark etmez böyle bir olayın olması yeterli zaten ❤️ [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kivi ⭐ 16y 14 yil once #6 anlıyamadım özelliği nedir bu fotoğrafın ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 14 yil once #7 anlıyamadım özelliği nedir bu fotoğrafın ?Düşün bakalım 10 Kasım saat 09.05'te neden ayakta olunur? [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kivi ⭐ 16y 14 yil once #8 ahhh tamam tamam şimdi anladm ya hayır ben neden öyle ayakta durduklarına anlam veremedim de şimdi 10 kasım diyince tamam 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Macro ⭐ 19y 14 yil once #9 ahhh tamam tamam şimdi anladm ya hayır ben neden öyle ayakta durduklarına anlam veremedim de şimdi 10 kasım diyince tamam :DVah canım 😄 pm'ine bak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MicroEx ⭐ 19y 14 yil once #10 Ayıp ama kivi ... ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Polgara ⭐ 17y 14 yil once #11 Ayıplık yanı yok, insan unutabilir. Yorumlara değil olaya bakın. Olmuş mu? Olmuş. Devam. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil