Icerige atla
Extraloob

Guncellestirme Hatası

· 23 Yanıt · 2.7K görüntüleme
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
arkadaslar yeni guncellestirmler geldimi benim ki surekli serverda calısma var sitesinden ayrıntılı bilgi alın diyor.. bot kullanıyordum media patch dendir dedim ,sildim yeniden yukledim ama hala aynı hatayı veriyor nezaman guncellestirme olsa aynı sorun oluyor ,guvenlik duvarında da izin verdim internet e cıkısında da guvenli olarak belirledim yonetici olrakta calıstırıyorum ama devamlı aynı neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl duzeltebilirim... yardımcı olursanız sevinirim..

- Resim Silinmiş.
23 Yanıt
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
arkadaslar yardımcı olabilcek kimse yokmu??
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
arkadaslar uzun suredir bekliyorum yardımcı olabilcek kimse yokmu guncelleme dun oldu bugun hala aynı hatayı veriyor..

- Resim Silinmiş.
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
arkadaslar aldıgım uyarı bu durmadan aynısını gosteriyor..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sro içerisine client 1.188 atın ardından bir silkroadonline.net sayfası açın ve ardından sro klasorunden oyunu açın starttan önce update gelecektir merak etmeyin.
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
sro client varsa upload edebilirmisin...
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
extraloob dedigini yaptım ama hala aynı sorun ne yapmam lazım guncelleme oldugundan beri oyuna giremiyorum...
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
sorun hala devam ediyor ..
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
yardım....
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
client 1.188 attın mı ?
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
eet senin verdigin linkten indirdim ve icine attım bi tane silkroadonline.net i actım sonrada calıstırdım ama yine de aynı sorun oldu guncelleme oldugundan beri oyuna giremiyorum..
K
KNoWN ⭐ 18y
kardeş banada aynı şey oluyo banada 1.88 launcher atarmısın linki
K
KNoWN ⭐ 18y
aynen kardeş 1.80 clıentle duruyom aq 83 lük nuker var oyunu yüklemesorunum var yaw
K
KNoWN ⭐ 18y
yok denedim değişen birşey yok
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
bendede aynı sorun devam ediyor:(
B
Buura ⭐ 19y
Host dosyasını değiştirmeniz lazım..Tbot bölümüde Yumi__Yumi nin videolu anlatımında bi program var onu indireceksiniz ..

Durun ben bulurum 😜
B
Buura ⭐ 19y
http://rapidshare.com/files/148071635/hosts

Bu dosyayı indirdikden sonra C:\WINDOWS\system32\drivers\etc e kopyalayıp atın ve Silkroada Girersiniz (umarım =) )
L
lordmazuru OP ⭐ 17y
saol duzeldi sorunum d sremu kurmak icin host dosyasını degistirmistim simdi aklıma geldi 😊 herkese yardımları icin tesekkur ederim..
B
Buura ⭐ 19y
Rica ederim..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: