ya bi türlü yapamadım arkdaşlar sizde hazır varsa koyarmısınız olmadı benim istedigim var bi tane onu koyayım?
guild sembolü lazımm arkdaşlar
· 15 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
ya bi türlü yapamadım arkdaşlar sizde hazır varsa koyarmısınız olmadı benim istedigim var bi tane onu koyayım?
➡️ Tıklayınız.
Sorun yaşarsanız tekrar yazınız.
çok çok çok teşekkür ederim :)) 1 haftadır ugraşıyorum yaptım beyaz kaldı şimdi sildim baştan yüklicem toplam 80k gp harcadım 😄
viewtopic.php?f=18&t=38642 Buyrun arşiv
yaptım ancak diyorki oyunda dosya formatı desteklenmiyor lütfen ebat ve format denetimi yapınız?
yaptım ancak diyorki oyunda dosya formatı desteklenmiyor lütfen ebat ve format denetimi yapınız?
Arşivdeki Dosyalardan kullanmanı yok ben kendı dosyamı kullanıcam dıyorsanda NiNCaSu nın verdıgı programla dosya turunu .bit boyutlarını 16x16 yapmanı onerırım
Size verdiğim linki titiz bir şekilde incelerseniz yapabildiğinizi göreceksiniz. 😘
o programla yaptım işte o dedigim hatayı veriyor:S
Size verdiğim linki titiz bir şekilde incelerseniz yapabildiğinizi göreceksiniz. 😘
valla inceledim ancak anlayamadım bi türlü hatayı nerde yapıyorum?
valla inceledim ancak anlayamadım bi türlü hatayı nerde yapıyorum?
Yanınızda değilim ki anlayayım. 😆
valla o programdan yapıyorum ama oyunda sembolü kabul etmiyor çıkıp girmem mi gerekiyor acaba?
ya biri yardım etsin allah aşkına :S
aynı sorun bendede var lütfen yardım
sanırım sorunun çözümünü buldum bu hatayı alanlar silkroad klasöründeki guildmark resmine sağ tıklayıp düzenle desin sonra yukardan dosyayı farklı kaydet e tıklasın kaydederken 256 bit olarak değil 24 bit olarak kaydetsin
Sen koymak istediğin resmi imageshack yoluyla upload et koy ben küçültürüm sana
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap