Guıld 4lw %20 amblem scrolunu aldım ancak 16 x 16 24 bit özeliğinde bi resim yapamadım.
Her resim ekleme deneyişimde scrola 20gp gittiği için bi daha yanlış olursa guıld lw düşecek
Sizden 16 x 16 24 bit özelliğinde resimler istiyorum.
( not verdiğiniz resim Download Link olursa sevinirim)
GuılD Resim Ekleme Yardım Plss
· 10 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Arkadaşım converter programları ile kendi resmini 16x16 yapabilirsin.
DenediM ancaK 24 Bit olmuyor 😳
Resmi sölediğim özeliklerde yapıp gönderirseniz cokk seviniriM. 🙏
S
silkroadlife
⭐ 17y

DenediM ancaK 24 Bit olmuyor 😳
boyutu ayarladıktan sonra bitini paintten ayarlıyabilirsin
silkroad-guild-veya-union-resmi-eklemek-t291896.html
Buraya bakarsanız Resmi ekleyip boyutunu da küçültebileceksiniz.
Buraya bakarsanız Resmi ekleyip boyutunu da küçültebileceksiniz.
Bu mesaj DEVIL_SHARK rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bak yazdıklarına tamül edemiyorum taam mı?Hiç kimse kimsenin bir kimsesine karışamaz.Şimdi bu türban işini çok karıştırdılar.Ama aralarına bir fark kaldı o farkla da çok güzel oldu, iyi de güzel oldu taam mı? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir park sorunun olduğu açık, derhal terk et bu forumu.Kaç yaşındasın sen ama yazdıkların çok anlamsız.Ben bizzat TDK Müfettişiyim ve senin yazılarını kanunen çok sakıncalı buldum.Bu arada amcam astsubay, dayım da polis.Ayrıca dayım ÇeLik kuvvet.
Eyyorlomam bu kadar, haydin hayırlı işler.
Guıld 4lw %20 amblem scrolunu aldım ancak 16 x 16 24 bit özeliğinde bi resim yapamadım.
Her resim ekleme deneyişimde scrola 20gp gittiği için bi daha yanlış olursa guıld lw düşecek
Sizden 16 x 16 24 bit özelliğinde resimler istiyorum.
( not verdiğiniz resim Download Link olursa sevinirim)
Bak yazdıklarına tamül edemiyorum taam mı?Hiç kimse kimsenin bir kimsesine karışamaz.Şimdi bu türban işini çok karıştırdılar.Ama aralarına bir fark kaldı o farkla da çok güzel oldu, iyi de güzel oldu taam mı? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir park sorunun olduğu açık, derhal terk et bu forumu.Kaç yaşındasın sen ama yazdıkların çok anlamsız.Ben bizzat TDK Müfettişiyim ve senin yazılarını kanunen çok sakıncalı buldum.Bu arada amcam astsubay, dayım da polis.Ayrıca dayım ÇeLik kuvvet.
Eyyorlomam bu kadar, haydin hayırlı işler.
4yıllık konuda yazdığın şeye bak..
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
DEVIL_SHARK buraya gelecek.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap