Icerige atla
Extraloob

Guild member summon scroll yardım :/

· 11 Yanıt · 40K görüntüleme
S
Shakiro6 OP ⭐ 17y
guildde masterim düşük charları alexandriaya getirmek için guild member summon sc. aldım fakat şu hatayı alıyorum "You are not qualified to use to item" guild point düşük oldugundan olabilirmi ? şimdiden tşk
11 Yanıt
Kalkandelen
verdiği hata sanırsam bu itemi kullanamassın yani kullanmak için nitelikli değildir gibi bişey diyor heralde sadece bunu masterlar kullanıyor diye biliyorum ben .
S
Shakiro6 OP ⭐ 17y
masterim zaten 😊
Kalkandelen
masterim zaten :)

sen kullanamıyorsun yani öylemi ? ben diğer charların kullanmıyor sanmıştım.
dediğim gibi verdiği hata o öğeyi kullanamassın yada kullanmak için nitelikli değil gibi bişey yazıyor orda 😊
S
Shakiro6 OP ⭐ 17y
onu bende anladım 😊 azda olsa var ingilizcem ama asıl sorun ne onu çözebilmiş değilim..
Kalkandelen
onu bende anladım 😊 azda olsa var ingilizcem ama asıl sorun ne onu çözebilmiş değilim..

😊 guild masterlık yaptığım zamanlar benimde buna benzer bir hata gelmişti başıma ama tam hatırlamıyorum bildiğim kadarıyla yardımcı olayım dedim ben 🎭
L
lol12 ⭐ 19y
guild lvl 5 olması gerek sanırım
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
guild lvl 5 olması gerek sanırım

+1 Guildin 5 Level olması gerek. 🤝
Special thx to Flexi
A
azazel41 ⭐ 17y
belki hala sorunu olan arkadaşlar vardır diye yazıyorum konu baya eski ama. Şehir içinde kullanmaya dikkat edin
Flexi
Flexi ⭐ 14y
+1 Guildin 5 Level olması gerek. 🤝

sorunum devam ediyor gm kardeş yardımcı olurmusun guildim 5 lv ama bu hatayı alıyorum ::(((
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
sorunum devam ediyor gm kardeş yardımcı olurmusun guildim 5 lv ama bu hatayı alıyorum ::(((

Oyunu sil düzelecektir dostum 😈
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: