_ _DreaMTurK_ OP ⭐ 19y 15 yil once #1 32Bit Resmi 24 Bit Yapamıyorum paintden 24bit bmp olarak kaydediyorum acıp bakıyorum yine 32 bit lütfen yardım edin resim ekte kafayı yicem ya__ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
X Xanthos ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #2 guildmark.bmp- Resim Silinmiş.unionmark.bmp- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DreaMTurK_ OP ⭐ 19y 15 yil once #3 Hocam Teşekkür ederim nasıl yaptığınız hakkında bilgi verirmisiniz ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 15 yil once #4 Photoshop CS3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DreaMTurK_ OP ⭐ 19y 15 yil once #5 Hocam PS nin portable ında sorun var benim rica etsem bi kac resim daha eklesem onları da 24Bit e cevirirmisin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DreaMTurK_ OP ⭐ 19y 15 yil once #6 Hocam Rica etsem Şunları Bölmeden Direk 24Bit ve .bmp uzantısında bana verirmisiniz yardımcı olsanızda olmasanızda teşekkür ederim hayırlı aksamlar.DreaMTurKsUnion Guild ApachePowerUnion Guildmark ADVANCESKILLUnion Guild CyberWarriorUnion Guild Latin KnightUnion Guild SaFKanTurKUnion Guild The_iMMoRTaLUnion Guild unionmark PS: Portable PS 'm sonunda calıstı Tamamdır hallettim üstad cok teşekkür ederim ps de yapmak aklıma gelmemisti 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil