Icerige atla
Extraloob

guild resmi koyamıyorum lütfen yarıdmm!!

· 12 Yanıt · 11K görüntüleme
K
korsan601 OP ⭐ 14y
5 lwl guilde resim koymaya çalışıyorum. resmin oranlarını istenilen biçimde atıyorum fakat resim beyaz olarak gözüküyor, ve benim guild resmimi diğer oyuncularda beyaz olarak görüünmektedir. Bu konuda biraz yardım edebilirmisniz?

http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... dresm.jpg/
12 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
5 lwl guilde resim koymaya çalışıyorum. resmin oranlarını istenilen biçimde atıyorum fakat resim beyaz olarak gözüküyor, ve benim guild resmimi diğer oyuncularda beyaz olarak görüünmektedir. Bu konuda biraz yardım edebilirmisniz?

http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... dresm.jpg/

Bu oynadığınız private server'mı ?
K
korsan601 OP ⭐ 14y
benim oynadığım isroda çoğu guildin resmi gözüküyor. Fakat benim guild resmimi ayarlıyamıyorum. boyutları doğru orantıda ayarlanmış bir guild amblemi gönderebilimisiniz?
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
benim oynadığım isroda çoğu guildin resmi gözüküyor. Fakat benim guild resmimi ayarlıyamıyorum. boyutları doğru orantıda ayarlanmış bir guild amblemi gönderebilimisiniz?

bu oynadığınız pvp server'mı yoksa İsro'mu ?
K
korsan601 OP ⭐ 14y
isro dur.
K
korsan601 OP ⭐ 14y
link için teşekkürler. inşallah sorunu çözmemde yardımcı olur 😊
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
link için teşekkürler. inşallah sorunu çözmemde yardımcı olur :)

Bak burda 24 bit olarak ayarladım bir tane resim eğer olursa akşama doğru önceki verdiğim linkten resim seçersin onu yapar gönderirim
İNDİR
Rar pas:www.extraloob.com
K
korsan601 OP ⭐ 14y
ashamed0003 yine olmadı beyaz olarak gözüküyor guild amblemi :/ acaba guild bugdamı kalmıştır, yardım edebilirmisniz ? ashamed0003
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Oyuna bot veya loader kullanarak mı giriş yapıyorsunuz?
K
korsan601 OP ⭐ 14y
oyuna normal olarak giriyorum.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
oyuna normal olarak giriyorum.

herkeste var sizde yoksa eğer yakın arkadaşınızı master yapın o koymayı denesin ashamed0003

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: