5 lwl guilde resim koymaya çalışıyorum. resmin oranlarını istenilen biçimde atıyorum fakat resim beyaz olarak gözüküyor, ve benim guild resmimi diğer oyuncularda beyaz olarak görüünmektedir. Bu konuda biraz yardım edebilirmisniz?
http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... dresm.jpg/
guild resmi koyamıyorum lütfen yarıdmm!!
· 12 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
5 lwl guilde resim koymaya çalışıyorum. resmin oranlarını istenilen biçimde atıyorum fakat resim beyaz olarak gözüküyor, ve benim guild resmimi diğer oyuncularda beyaz olarak görüünmektedir. Bu konuda biraz yardım edebilirmisniz?
http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... dresm.jpg/
Bu oynadığınız private server'mı ?
benim oynadığım isroda çoğu guildin resmi gözüküyor. Fakat benim guild resmimi ayarlıyamıyorum. boyutları doğru orantıda ayarlanmış bir guild amblemi gönderebilimisiniz?
benim oynadığım isroda çoğu guildin resmi gözüküyor. Fakat benim guild resmimi ayarlıyamıyorum. boyutları doğru orantıda ayarlanmış bir guild amblemi gönderebilimisiniz?
bu oynadığınız pvp server'mı yoksa İsro'mu ?
isro dur.
isro dur.
Bir süre sonra gelebilir beklemede bulunun eğer gelmez ise bu konudan guild amblemleri edinebilirsiniz
silkroad-guild-amblemleri-10-871-adet-t280215.html
Burdanda amblem koyma işlemlerini takip edebilirsiniz
guild-e-nasil-amblem-koyulur-t226655.html
link için teşekkürler. inşallah sorunu çözmemde yardımcı olur 😊
link için teşekkürler. inşallah sorunu çözmemde yardımcı olur :)
Bak burda 24 bit olarak ayarladım bir tane resim eğer olursa akşama doğru önceki verdiğim linkten resim seçersin onu yapar gönderirim
İNDİR
Rar pas:www.extraloob.com
ashamed0003 yine olmadı beyaz olarak gözüküyor guild amblemi :/ acaba guild bugdamı kalmıştır, yardım edebilirmisniz ? ashamed0003
Oyuna bot veya loader kullanarak mı giriş yapıyorsunuz?

oyuna normal olarak giriyorum.
oyuna normal olarak giriyorum.
herkeste var sizde yoksa eğer yakın arkadaşınızı master yapın o koymayı denesin ashamed0003
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap