Tamamen Kendi Emeğimdir Sabit Olursa Sevinirim Exclamation Exclamation Exclamation
GUILD EKRANI
Üyesi olduğunuz guilde ait bilgilerin yer aldığı ekrandır.
Bu ekranda üyelerin isimlerini, level'lerini ve GP'lerini görebilirsiniz.
Eğer guild kurucusu iseniz bir oyuncuyu guild'inize alabilir, atabilir yada ona yetki verebilirsiniz
-Resim Silinmiş.
UNION EKRANI
Üyesi olduğunuz union'a ait bilgilerin yer aldığı ekrandır.
Bu ekranda üye guild'lerin isimlerini, level'lerini, guild başkanlarının isimlerini görebilirsiniz.
Eğer union kurucusu iseniz bir guild'i alabilir, atabilirsiniz.
-Resim Silinmiş.
GUILD SAVAŞ EKRANI
Bu ekranda varolan savaşları izleyebilirsiniz.
Eğer guild başkanı iseniz bir guilde savaş açabilir yada varolan savaşı sonlandırabilirsiniz
-Resim Silinmiş.
ARKADAŞ LİSTESİ
Bu ekranda oyun içerisinde bulunan diğer oyuncuları arkadaş listenize ekleyebilir, onların online, offline durumlarını görebilir isimlerine tıklayarak onlara özel mesaj atabilirsiniz. Maksimum 20 kişi ekleyebilirsiniz. Eklemek istediğiniz kişiden sistem tarafından onay alınmaktadır
-Resim Silinmiş.
MESAJ KUTUSU
Oyun içerisinde online offline durumuna bakmaksızın her kullanıcıya mesaj atabilirsiniz.
20 adet mesaj saklama hakkınız mevcut.
-Resim Silinmiş.
Guild Arayüzü ile İlgili Bilgiler
· 22 Yanıt · 6.7K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
eline saglık güzel olmus
saol tşk ederim extraokk
ellerine sağlık çok güzel olmuş bilmiyen birisi için çok yararlı extraokk
ellerine sağlık çok güzel olmuş bilmiyen birisi için çok yararlı extraokk
tşk ederim sağol
resimler dolu olsaydı keşke Cool
sdadsads
dsasdasdasadsad
sdadsadsadsasda
sdasdasdasadsadsda
Bu günlükte bu kadar iyi post kastım Cool
Bu günlükte bu kadar iyi post kastım Cool
logolarımız fln herşey tam ne yapıyım başka Question Question
biraz aşağıda element fysapam resimli filan var oda güzel oldu bişeyi eksik ok yinede sağol yorumun için
ellerine saglık guzel bir calışma
bu arada FB_burhan bir iki gun post kasmanı engelleycem ama kusura bakmayasın kahvekeyfi
bu arada FB_burhan bir iki gun post kasmanı engelleycem ama kusura bakmayasın kahvekeyfi
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
viewtopic.php?f=100&t=15378 daha detaylısı burda var.2 sabit konuya gerek yok.bence?!!!!!!!
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
orada guild olusturma ve guild devretme anlatılmıs ikisi aynı sey diil dikkatli incele Wink
viewtopic.php?f=100&t=15378 daha detaylısı burda var.2 sabit konuya gerek yok.bence?!!!!!!!
hımm Embarassed fazla detaylı bakmamıştım ama yinede guıde vb gibi şeyleri sabit başlık bölümüne açsan iyi olur neyse sonra DampyrE taşır onu.. extraokk
konuyu sabit yaptım eger daha guzel sekilde yapacaksan ne yaparsan kardır Wink Guzel bir rehber hazırlamayı deneyebilirsin buraya extraokk
bad_boy anlayamadım kusura bakma bu yukarıdaki sözün ne anlama geliyor açıklarsan iyi olur
tamam tşk ederim
orada guild olusturma ve guild devretme anlatılmıs ikisi aynı sey diil dikkatli incele Wink
hımm Embarassed fazla detaylı bakmamıştım ama yinede guıde vb gibi şeyleri sabit başlık bölümüne açsan iyi olur neyse sonra DampyrE taşır onu.. extraokk
Biraz burada kalsın Wink
bu arada teşekkürler Wink
tşk ederim herkese yorumlar için extraokk
güzel bişey emeğin boşa gitmedi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap