Icerige atla
Extraloob

guild amblemi hakkında

· 8 Yanıt · 1.7K görüntüleme
H
HAKANO OP ⭐ 19y
sabahtan beri ugrasmama ragmen beceremedim biri bana msnden yardımcı olabılırmı?
8 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
neyi beceremedin ki 32 bit bmp olacak dosya hepsi bu 16*16 boyutlarında sonra gidip bunu sro klasorune koyacaksın gidip 1m ye guild registration item alacaksın ve itemi basacaksın yes no diyecek yesledin mi 3-5 dk. sonra belirecektir.
H
HAKANO OP ⭐ 19y
neyi beceremedin ki 32 bit bmp olacak dosya hepsi bu 16*16 boyutlarında sonra gidip bunu sro klasorune koyacaksın gidip 1m ye guild registration item alacaksın ve itemi basacaksın yes no diyecek yesledin mi 3-5 dk. sonra belirecektir.

Yesledim. There is no file.Please check the install path and file name die yazı cıkıo bı turlu olmuo
resımdede sorun yok 16*16 24 bit
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
guildmark.bmp olacak dosya adı !!!
H
HAKANO OP ⭐ 19y
guildmark.bmp olacak dosya adı !!!

evet o sekilde guildın gpsıde yetiyo ama olmuyor...aynı yazı gelio
H
HAKANO OP ⭐ 19y
dosya türü bit islem dosyası yazıo paint resmi var üzerinde onlarla alakalı olabilir mi?
H
HAKANO OP ⭐ 19y
sorunu buldum benım sımgeler ayrıntılar seklınde gozukuodu doseme yaptım denedım oldu. Yardımlar ıcın sagolun kilitleyebılırsınız. 🤤
S
SnowFlake ⭐ 18y
sorunu buldum benım sımgeler ayrıntılar seklınde gozukuodu doseme yaptım denedım oldu. Yardımlar ıcın sagolun kilitleyebılırsınız. 🤤

Kilit...
Nihahaha abimin konusunu kilitliyorum 🎅 😁 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: