sabahtan beri ugrasmama ragmen beceremedim biri bana msnden yardımcı olabılırmı?
guild amblemi hakkında
· 8 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
neyi beceremedin ki 32 bit bmp olacak dosya hepsi bu 16*16 boyutlarında sonra gidip bunu sro klasorune koyacaksın gidip 1m ye guild registration item alacaksın ve itemi basacaksın yes no diyecek yesledin mi 3-5 dk. sonra belirecektir.
neyi beceremedin ki 32 bit bmp olacak dosya hepsi bu 16*16 boyutlarında sonra gidip bunu sro klasorune koyacaksın gidip 1m ye guild registration item alacaksın ve itemi basacaksın yes no diyecek yesledin mi 3-5 dk. sonra belirecektir.
Yesledim. There is no file.Please check the install path and file name die yazı cıkıo bı turlu olmuo
resımdede sorun yok 16*16 24 bit
guildmark.bmp olacak dosya adı !!!
guildmark.bmp olacak dosya adı !!!
evet o sekilde guildın gpsıde yetiyo ama olmuyor...aynı yazı gelio
dosya türü bit islem dosyası yazıo paint resmi var üzerinde onlarla alakalı olabilir mi?
sorunu buldum benım sımgeler ayrıntılar seklınde gozukuodu doseme yaptım denedım oldu. Yardımlar ıcın sagolun kilitleyebılırsınız. 🤤
sorunu buldum benım sımgeler ayrıntılar seklınde gozukuodu doseme yaptım denedım oldu. Yardımlar ıcın sagolun kilitleyebılırsınız. 🤤
Kilit...
Nihahaha abimin konusunu kilitliyorum 🎅 😁 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap