Guild amblemi 16*16 24bit bmp. dosya adı guildmark olarak kaydetmeme ragmen oyuna amblem beyaz görünüyor . 1 gün 2 gün düzelmedi Yeni amblem koyanların aynı sorunu yaşadıgını duydum . nedeni ne olabilir ?
GUİLD AMBLEMİ BEYAZ GÖRÜNÜYOR @@@ YARDIM
· 10 Yanıt · 37K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
duzelecektır. Arada oluyor
aynı problem bendede var beklemedeyiz herkez mağdur :))
Artık amblemler joymax tarafından onaylanıyor diye bir duyum aldım.Ne kadar gerçek bilmiyorum.
Diğer ihtimaller ekran kartınızla ilgili bir sorun olabilir.Ya da sbot'tan falan giriyorsanız ki bu çoğu kişide oluyor.Beyaz görüküyor.Bilginize.
Diğer ihtimaller ekran kartınızla ilgili bir sorun olabilir.Ya da sbot'tan falan giriyorsanız ki bu çoğu kişide oluyor.Beyaz görüküyor.Bilginize.
Artık amblemler joymax tarafından onaylanıyor diye bir duyum aldım.Ne kadar gerçek bilmiyorum.
Evet NiNCaSu O Haber Doğru Artık Kötü Küfürlü + Resmin İçinde Kötü Birşey Olursa Koyamıyorsun.
lol
osmanlı sembolü kötüyse artık bişey demiyorum 3 haftadır onaylamadı adamlaR_???
lol
Amaç?
Onaylasınlar bakalım 😄
başka bir silkroad kurulu pc içerisindeki RD dosyasının içindekileri kendi bilgisayarındaki yerine yapıştır amblemler görünür..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap